Bu Starfield değil: Star Wars Outlaws’daki uzay uçuşları, oyuncuları aksiyonla memnun edecek.

Bu Starfield değil: Star Wars Outlaws’daki uzay uçuşları, oyuncuları aksiyonla memnun edecek.

Star Wars: Outlaws’ın ana özelliklerinden biri, kendi uzay geminizle farklı gezegenler arasında seyahat edebilme olanağı olacak. Uzayda uçuşlar her zaman oyuncular için hassas bir konu olmuştur ve tartışmalı Starfield’ın çıkışı, birçok kullanıcının Ubisoft ve Massive Entertainment tarafından geliştirilen oyunlarda nasıl gerçekleştirileceğine dair sorular sormasına neden oldu. Star Wars: Outlaws’ın yaratıcı yönetmeni Julian Gerighty, uçuşların kesinlikle sıkıcı olmayacağını oyunculara garanti etti.

Game Informer’dan gazetecilerle yaptığı bir röportajda Gerighty, Star Wars: Outlaws’ın oynanışındaki ana odak noktasını vurguladı. Ona göre, ekip heyecan verici bir macera aksiyonu yaratmaya çalıştı. Oyun boyunca birçok yeni karşılaşma ve olay sizi bekliyor olacak. Aksiyondan kaçınamazsınız, bu arada uçuşlar da dahil. Uzayda seyahatler eğlenceli ve ilginç olacak, Gerighty iddia ediyor.

Uzayda uçuşları mümkün olduğu kadar erişilebilir, eğlenceli ve aksiyon dolu yapmaya çalıştık. Süreç yönetimi maksimum derecede basit. Ayrıca uçuş sırasında her zaman yapacak bir şeyiniz olacak ve sıkılmayacaksınız.

— Julian Gerighty röportajda belirtti.

Star Wars Outlaws’taki uzay uçuşları, istediğiniz her an hiper sürücünün hızlanmasını kullanabileceğiniz bir tür hızlı ulaşım şekli olacak. Ayrıca, bu tür uçuşlar sırasında farklı ölçeklerde beklenmedik savaşlarla karşılaşabilirsiniz.

Star Wars Outlaws’ın PC ve konsollarda 30 Ağustos’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.