Bu Yıl “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı” Anime Filmi Çıkacak

Bu Yıl “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı” Anime Filmi Çıkacak

Warner Bros. stüdyosu, birkaç yıl önce J. R. R. Tolkien’in efsanevi evrenine dayanan “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı” adlı anime film prodüksiyonunun başlatılacağını duyurdu. Film, Helm Çukuru’nun savunusunu Rohan Kralı Helm Çekiç El’in gözünden anlatarak orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesine epik bir öncül olacak. Anime’nin filmlerdeki eşsiz fantezi atmosferini ne kadar başarılı bir şekilde yansıtabileceğini yakında göreceğiz. Yapımcılar filmi bu yılın içinde gösterime gireceği konusunda resmi olarak doğruladı.

Sosyal medya ve CinemaCon gibi platformlar aracılığıyla Warner Bros. yetkilileri, “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı” animasyonunun neredeyse tamamlandığını duyurdu. Film post prodüksiyon aşamasında ve küresel yayın için hazırlanıyor. Şirket, filmi sinemalarda ve dijital formatta bu yılın sonunda piyasaya sürmeyi planlıyor. En uygun galanın, 2024 yılının Kasım ayından Aralık ayının sonuna kadar olan dönemdeki yeni yıl tatili olduğunu düşünüyorlar.

Anime’nin yapımında, “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesinden neredeyse orijinal ekip görev alıyor. Yönetmen koltuğunda, “Hayalet Kabusu: Yalnızlık Sendromu” animesiyle tanınan Kenji Kamiyama var. Senaryo ise Peter Jackson’ın filmlerine katkıda bulunan Philippa Boyens tarafından yazıldı. Jackson, yapımcı ve danışman olarak görev yapıyor.