Bungie, Destiny 2 Forge Şikayetlerini Kabul Etti ve Power Gereksinimlerini Düşürdü

Bungie, Destiny 2 Forge Şikayetlerini Kabul Etti ve Power Gereksinimlerini Düşürdü

Bungie, Destiny 2 Forge için Power Gereksinimlerini Düşürdü

Bungie, Destiny 2 Forge için Power Gereksinimlerini Düşürdü

The Black Armory, Destiny 2‘nin yeni DLC açılımı, oyuncular için heyecan verici bir etkinlik oluşturmuş olmalıydı. Bunun yerine, büyük bir hayal kırıklığı kaynağı olduğunu kanıtladı ve buna karşılık, Bungie hızla herkes için daha erişilebilir hale getirmek için küçük bir değişiklik yaptı.

Annual Pass’ın bir parçası olarak, The Black Armory bu Cuma günü yeni bir Raid de dahil olmak üzere önümüzdeki haftalarda ve aylarda çeşitli içerikler tanıtacak. İlk büyük içerik parçası, üç oyuncu için bir tür Horde mode tarzı etkinlik olan ilk Lost Forge biçiminde Salı günkü güncellemesiyle geldi. Eşleştirmeyi (katılmak için kendi grubunuzu getirmeniz gerekmediğinden emin olmak) sunarak diğer faaliyetlerle ilgili bazı şikayetleri ele alırken, başka büyük bir problemi ortaya çıkardı: Power (Güç) seviyesi gereksinimleri çok yüksek.

Yeni bir Destiny 2 güncellemesi, tüm oyuncular için oyunun maksimum Güç seviyesini 600’den 650’ye çıkardı. Yeni Forge etkinliğinde yer alabilecek DLC’ye sahip olanlar, zor şartlar nedeniyle, yeni modu makul bir şekilde oynayamayacaklarını fark ettiler. Bunun yerine, yeni olanı oynamak yerine Güç seviyesini yükseltmek için mevcut içerikten oynanmaya zorlandılar. Bu tabii tam olarak lansman günü herkesin umduğu bir deneyim değildi. Bungie, şikayetleri fark etti ve bunları ele almak için ilk adımı attı.

Bungie, “Geçtiğimiz gün, geri bildiriminizi aldık. Lost Forges için ilk Power gereksinimlerini çok yüksek yaptığımız anlaşılıyor. 600 Power’daki bazı oyuncular, ilk önce yeni Power için son patronu geçemediler ve yenemediler. Lost Forges’daki tüm karşılaşmalar için Power gereksinimlerini beş azaltmak için sunucu tarafında bir güncelleme gerçekleştirdik. Bunun küçük bir hareket olduğunu tam olarak kabul ediyoruz, ancak bugünlük yapabileceğimiz bir şey. Bu, araştırdığımız oyuncu deneyimindeki değişikliklerin tam kapsamı değildir, Fakat 600 Power’da Guardians’a faaliyeti tamamlamada daha iyi bir şans verir.” diye yazdı.

Bungie ayrıca, daha geride kalan oyuncuların Güç seviyelerini en iyi şekilde nasıl artırabilecekleri ve yeni içeriğe nasıl katılabileceğiyle ilgili soruları daha fazla ele almayı planladıklarını da belirtti. “Bu soruların cevapları geliyor. Yolda bazı mevcut planlarımız ve bazı yeni fikirlerimiz var.” dedi. Perşembe günü haftalık blog yayını güncellemesinde daha fazla bilgi vaat ediyor.