Büyük Bard’s Tale 4 Güncellemesi

Büyük Bard’s Tale 4 Güncellemesi

Bard’s Tale 4 Barrows Deep

Bard's Tale 4 Barrows Deep

InXile Entertainment, old-timey zindan paletine bir dizi yeni özellik getiren The Bard’s Tale 4: Barrows Deep için büyük bir güncelleme yaptı. Toplu olarak “Legacy Mode” olarak bilinen değişiklikler, seçilebilir serbest veya sabit kamera ile vaat edilen sistem tabanlı hareketi içerir. Her yerde bir seçenek kaydetme, karakter saygınlığı ve yol noktası ekranı, otomatik eşleme ve otomatik yeniden dirilme dahil olmak üzere oynanış seçenekleri için geçiş yapar.

Sistem tabanlı hareket modu hala beta aşamasındadır. inXile, “bu özellik hakkında tutkulu olanları denemek ve ne düşündüğünüzü bize bildirmenizi istiyoruz.” yazdı. Ayrıca, kaydedilmiş bir oyunda, yama 4’ten önceki özelliklerin etkinleştirilmesinin, hareket halindeyken doğrudan size bakmayan birçok NPC’ye yol açacağı konusunda da uyardı. Geliştiriciler, NPC’leri sistemle daha iyi hizalanacak şekilde ayarladılar. Ancak, mevcut oyunlarda bunu yaymak NPC’nin verileri saklamasını gerektirecektir.

inXile, “Bu, maliyetlerinden kaçınmak istediğimiz envanter gibi şeyleri sıfırlardı.” diye yazdı. Güncellenen kaydetme özelliğine duraklatma menüsünden erişilebilir. F5/F9 tuşlarını kullanılmasıyla hızlı kaydet ve yükleme gibi seçenekler de mevcuttur. Ancak özellik etkinleştirildiğinde, artalanlar devre dışı bırakılır, yani bonus deneyimi için tüketilemezler.

Yeni bir Legendary zorluk ayarı eklendi ve gerçek anlamda, bir kez etkinleştirildiğinde, bir çalışma için kapatılamayan yeni bir permadeath modu da var. inXile, “Bu mod sadece kalın cesurlar içindir. Partinizin tamamı zarar görürse, kaydetme dosyanız kalıcı olarak silinir. Sizi uyarmadığımızı söylemeyin.” diye açıkladı.

Rogues’a, Infiltrator kabiliyetinin hem menzilini hem de süresini azaltan büyük bir nerf dahil olmak üzere, çok sayıda hata düzeltmesi ve oyun değişikliği de yapıldı. Daha önce, yeteneği olan tek bir Rogue, tüm partiyi üç turda saklayabildi. Ancak yamadan sonra, sadece bir tur için en fazla iki parti üyesini saklayacaktır.

inXile, “Bu, Infiltrator pasifinin çok fazla hasarı önlediği için yapıldı ve partinin, o zaman ortaya çıkmayan zararları etkili bir şekilde ele almasının birçok yolu vardı.” dedi.

Yama notlarını Steam‘de bulabilirsiniz. Ayrıca Steam Sonbahar İndirmleri kapsamında The Bard’s Tale 4: Barrows Deep’in devam etmekte olan % 20 indirimli satışı sunuldu. Aşağıdaki bağlamtıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Bard’s Tale 4: Barrows Deep İndir