Büyük Friday the 13th Güncellemesi Bugün Geliyor

Büyük Friday the 13th Güncellemesi Bugün Geliyor

Geliştirici IllFonic,  Friday the 13th için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu büyük bir güncelleme. Yeni yama, popüler bir çok oyunculu sağkalım-korku oyununa yeni bir danışman, Sanal Kabin 2.0 ve daha pek çok yeni içerik getiriyor.

Güncellemenin getirdiği en önemli özelliklerden biri, IllFonic’in Friday the 13th gelişmesi sırasında PC oyuncularına sunduğu Sanal Kabin’ın 2.0 sürümüdür.

Ayrıca güncelleme oyunu çevrimiçi botlarla oynanmasını sağlıyor. Botlar her haritada bulunuyor ve zorluk dereceleri kolay, normal veya zor olarak ayarlanabiliyor. Seçtiğiniz zorluk ne kadar yüksek olursa, danışmanlar bölgede olduğunuzu o kadar uzun hatırlar, sizinle savaşma ihtimalleri de o kadar artar. Çünkü varlığınıza tepki verirler. Illofonic, Medical Spray‘i akıllıca kullanma ihtimalini arttıracağını da dile getirdi.

Bunun yanında, yeni güncelleme Shelly Finkelstein‘ı oynanabilir bir danışman olarak ekliyor. Önceki danışmanların aksine, Shelly başlangıçta kullanılabilecek ve kilidinin açılması gerekmeyecek. Benzer şekilde, yeni kıyafet seçenekleri Mitch, Fox ve diğer birkaç danışmandan temin edilebilir. IllFonic, oyuncu seviyesi sınırını 101’den 150’ye çıkarırken, Jason Voorhees VII Parti için premium kill paketi 3 dolara mevcut.

Büyük bir güncelleme gelen Friday the 13th bugün PS4 ve PC‘de piyasaya çıktı. Güncelleme hakkında daha fazla bilgiyi Friday the 13th web sitesinden okuyabilirsiniz. 18-23 Aralık tarihleri arasında, oyuncuların Rare ve Epic ikramiyesini kazanma şansı artarken, 23 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında oyuncular çift CP kazanacaklar. 23-27 Aralık tarihleri arasında da oyuncuların hem Pamela hem de Jarvis şeritleri bulma şansı yükselecek.

Kaynak: 1