Büyük Ücretsiz Warframe Güncellemesi Çıktı

Büyük Ücretsiz Warframe Güncellemesi Çıktı

Warframe Güncellemesi Fortuna: Profit Taker

Warframe Güncellemesi Fortuna: Profit Taker

Digital Extremes, PC’de Warframe için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı. Warframe’in Fortuna genişlemesinin ilk büyük güncellemesi olan Profit Taker, Steam’den ücretsiz olarak indirilebiliyor ve çevrimiçi aksiyon oyunu için yeni bir Warframe, görevler, robotik örümcekler ve daha fazlasını sunuyor.

Güncellemenin adını taşıyan, adı geçen devasa bir mekanik örümcek patronu olarak nitelenen “Fortuna’nın en büyük düşmanlarından biri” Profit-Taker‘dır. Profit-Taker zorlu bir düşmandır ve bunu üstesinden gelmede, oyuncuların Archguns kazanmak için yeni görevleri tamamlamaları gerekecektir. Bu güçlü silahlar daha önce sadece uzaydayken donatılabiliyordu, ancak oyuncular artık Warframes için onları yürüyerek açabilirler.

Bunun üzerine Digital Extremes, oyuna yeni bir Warframe getirdi: Baruuk. “Doğaya göre pasifist” olarak nitelendirilen Baruuk, düşmanları uyumaya teşvik edebilir ve düşman silahlarını arayan ve yok eden hançerler çağırabilir.

Güncellemede olan bir diğer konu da Digital Extremes, oyuncuların üç yeni yaratığı kurtarmak için kullanması gereken üç yeni Echo-Lures ekledi. Bunu yapmak onları yeni Floofs ve bir Conservation Badge ile ödüllendirecektir. Geliştirici ayrıca yeni Operator Amps ve Arcanes’ın yanı sıra yeni silahlar, modlar ve kişiselleştirme öğeleri de ekledi. Resmi Warframe web sitesinde güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Fortuna: Profit Taker şu anda sadece PC’de mevcut, ancak Digital Extremes güncellemenin PS4 ve Xbox One’a “yakında” ulaşacağını söylüyor. Bu arada, Fortuna genişlemesi 2019 yılında oyunun Nintendo Switch sürümü için piyasaya sürülecek.