Çalıntı sanat eserleri ve Sovyet istilaları: Call of Duty:WWII hakkında bildiklerimiz çoğalıyor.

Çalıntı sanat eserleri ve Sovyet istilaları: Call of Duty:WWII hakkında bildiklerimiz çoğalıyor.

Call of Duty: WW2 resmi olarak yeni bir zombi moduna sahip olacak ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz: Artık başka bir ARG’nin hardcore taraftarlarını şımartmasının zamanı geldi. Taraftarlar Nazi zombi kaskının kenarında gizli bir kod gördükleri anda oyun hazırlanmıştı.

Resmi Call of Duty WW2 web sitesinde eski bir şifreleme makinesi tarzında düzenlenmiş bir sayfa var. – IUFDJ BHLOP JMUBA – bu kodu daktiloya yazın ve bir anda şu mesajın belirdiğini göreceksiniz: “YENİ BİR KORKU YÜKSELİYOR”. Sonra iki belgeyi içeren klasöre bakabilirsiniz.

Reddit’deki ARG-Dedektiflerinin görüş birliği, İlk resimdeki Frederick Barbarossa’nın tablosu Barbarossa Operasyonu’na, yani Sovyetler Birliği’nin Alman istilasına referans olmaktadır. İkinci resim, İtalyan rönesans sanatçısı Raphael’in Nazilerin 1945’te bir Polonya müzesinden çaldığı günden beri eksik olan 16. yüzyıl portresidir. Savaşın sonunda kaybolacak en çok aranan sanat parçalarından biri olmaya devam ediyor. Son bir ipucu: şifre makinesinin üzerinde, 2. Dünya Savaşı’ndaki büyük bir savaş yeri olan Fransa’nın Dunkirk’ine karşılık gelen bir dizi koordinatlar var. Ayrıca klasörlerden birinde başka bir dizi numara var (FORM YMF 212514 12123 131 ) – ama bu kod henüz crack’lenmiş değil. Bu yüzden, bir Fransız kasabasına ve / veya orada yaşanan savaşa, bir Polonya müzesinde eksik olan bir tabloya ve Sovyetler Birliği’nin istilasına göndermelerimiz var. Ve Call of Duty’u biliyoruz: WW2’nin Zombies modu Call Of Duty gibi oyunlarda tasvir edilen Treyarch Zombies destanlarının bir parçası değil: Black Ops 3 – Sledgehammer Games genel müdürü Glen Schofield, “tamamen yeni bir hikaye” anlatılacağını açıkladı. Umarım, bir sonraki ipucunun düşmesi için uzun süre beklemek zorunda kalmayız.