Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek Unreal Engine Etkinliği Açıklandı

Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek Unreal Engine Etkinliği Açıklandı

Epic Games, oyunseverlerin merakla beklediği büyük yeni Unreal Engine etkinliğini biraz önce duyurdu. Yapılacak etkinliğin konuşmacı listesi oldukça zengin ve etkileyici isimlere sahip olacak. 5 Nisan'da yapılacak olan çevrimiçi yayını herkesin izleyebileceği şekilde sunmak isteyen Epic Games, konuşmacılar arasında Tim Sweeney'in yanı sıra şimdiye kadar yapılmış en etkileyici oynanabilir motor demolarından biri olan The Matrix Awakens'tan sorumlu geliştiricilerden bazıları da yer alıyor. 

Gösterinin en çok konuşulan şüphesizki Unreal Engine 5 olacak. İlk sunumu Awakens gerçekleştirecek ve konuşmasında prosedürel içerik üretimi ve açık dünya iş akışları hakkındaki bilgilere yer verecek. Diğer konuşmacı ise prosedürel şehir manzarası oluşturma ve bu girişimden kaynaklanan teknik zorluklar hakkında bir sunum gerçekleştirecek. 

 Unreal Engine 5 ile geliştiren oyunların listesi de etkinlik anında paylaşılacak. Bunlardan bazıları Black Myth: Wukong , ArcheAge 2 , Redfall ve tabii ki Fortnite. Bunların yanı sıra Epic Games, Bandcamp'ı satın alarak Unreal Engine Marketplace'e entegre etmek istiyor. Etkinlik sırasında bunun gibi birçok bilgi sizler ile paylaşılacağından emin olabilirsiniz.