Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Blackout Haritası Yayınlandı

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Blackout Haritası Yayınlandı

Black Ops 4 Battle Royale Blackout Haritası

Black Ops 4 Battle Royale Blackout Haritası

Call of Duty, Blackout haritasının neye benzediğinin resmini tweetledi. Blackout, Call of Duty: Black Ops 4’teki yeni battle royale modudur.

Blackout, Call of Duty tarihinin en büyük savaş alanıdır ve PlayerUnknown’s Battlegrounds Erangel ve Miramar haritalarının bir kombinasyonu gibi yapılandırılmıştır. Kuzey ve batı bölgeleri ormanlar, tepeler, köprüler ve asfalt yollarla kaplıdır; doğu ve güney ise sağlam bir çöldür. Bir nehir iki bölgeyi, bir ucunda büyük bir gölü ve diğerinde bir okyanusu ayırır. Nuketown Adası, iki köprüyle anakaraya bağlanan okyanustaki tek toprak kütlesidir.

PUBG gibi, önemli yerler ve şehirler harita üzerinde belirgin bir şekilde etiketlenmiştir. Muhtemelen en iyi yağma ve diğer oyuncuları bulacağınız yerler bu yerlerdir. Evlerin ve küçük kasabaların koleksiyonları, ana noktalar arasındaki manzarayı serpiştiriyor. Büyük yerlerin büyük bir çoğunluğu haritanın ormanın yarısında görülürken, çölün çoğu tekil binalarla doludur. Muhtemelen kuzeyde ve batıda daha iyi donanım ve daha fazla çatışma görürsünüz, doğu ve güney ise diğer oyuncular birbirlerini öldürürken bunun dışında kalmak için iyi yerler sağlar.

Blackout beta, 10 Eylül’de PS4’te, 14 Eylül’de Xbox One’da ve PC’de piyasaya sürülecek. Beta sırasında, Blackout maçları 80 oyuncuyu destekleyecek, ancak bu oyunda görünecek son sayı olarak doğrulanmadı.

Betadan sonra Call of Duty: Black Ops 4, Xbox One, PS4 ve PC için 12 Ekim’de çıkacak.

Black Ops 4 Blackout Haritası

Black Ops 4 Blackout Haritası