Call of Duty: Black Ops 4 Lig Oyunu Geliyor

Call of Duty: Black Ops 4 Lig Oyunu Geliyor

Treyarch, daha rekabetçi bir deneyim arayanlar için yaklaşmakta olan lig modunun 21 Şubat’ta PlayStation 4’te başlayacağını açıkladı.

“En son League Play blogumuzda belirttiğimiz gibi, World League Hub ve League Play geliyor. Bu hafta PS4’teki yeni Operasyonunun bir parçası olarak Black Ops 4 ve League Play 21 Şubat Perşembe günü ilk Lig Oyunu Etkinliğimizle başlıyor.” 

dedi.

Treyarch, League Play’in Black Ops 4’e çıktığında nasıl çalışacağını açıkladı. Geliştiricilere göre, sıralama sistemi şu şekilde oynayacak:

Rekabetçi kariyeriniz boyunca, tüm etkinliklerinizdeki performansınızı yansıtan kalıcı bir sıralama elde edersiniz. Etkinliklerde daha iyi performans göstermek ve etkinliklere daha sık katılmak, daha hızlı rütbe alma ile sonuçlanacaktır.

League Play etkinliğinde birincilik kazanırsan, zaferini kalıcı olarak yansıtacak şekilde rütben yükseltilir. Zaman içinde birden fazla 1. Sırada bitirdiğinizde ve arka arkaya etkinliklerde 1. sırayı aldığınızda görüntülenen çizgi göstergesi ile daha fazla yükseltme yapılması mümkün kılınıyor.

World League Hub’daki eşleştirmeye her zaman beceri tarafından öncelik verilecektir, bu nedenle rakipler her zaman kendi beceri seviyelerinde rekabet edebilecekler.

Black Ops 4 League Play’in başlangıçta Aralık ayında piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak Treyarch Ocak ayına kadar ertelemişti. Hayranlardan geri bildirim aldıktan sonra, bir kez daha geciktiler, bu da bizi 21 Şubat başlangıç tarihine getiriyor.