Call of Duty: Black Ops Cold War'dan Sniper'lara Nerf Geliyor

Call of Duty: Black Ops Cold War'dan Sniper'lara Nerf Geliyor

Bu hafta sonu PS4'te Call of Duty serisinin son oyunu olan Black Ops Cold War'ın alfa'sına girdiyseniz, büyük olasılıkla bir keskin nişancı tarafından öldürülmüşsünüzdür.

Keskin nişancılık, FPS oyunlarında her zaman ayarlanması zor bir denge olmuştur. Geliştiriciler, silahlar arasında o inci çizgiyi belirleyebilmek için uzun aylar boyunca oyuncuların yorumlarını inceliyorlar. Ancak Call of Duty serisinin son oyunu olan Cold War'da bu dengenin tam olarak sağlanamadığı ortaya çıktı, ancak Treyarch bunu değiştirmeyi planlıyor.

 

Şu anda keskin nişancılar sadece inanılmaz derecede güçlü değil, aynı zamanda oldukça hızlı nişan alma hızına sahipler. Bu, silahların hem ölümcül hem de hızlı olduğu anlamına geliyor. Bu da birçok oyuncuya göre oldukça güçlü olan bir kombinasyon.

Yukarıdaki tweet'te Treyarch geliştiricisi Tony Flame, stüdyonun keskin nişancı silahlarını alfa testleri içni kasıtlı olarak güçlendirdiğini ve silahları daha dengeli hale getirmek için beta sürecinde gerekli düzeltmeleri yapacağını açıkladı.

PS4 oyuncuları ilk olarak önümüzdeki ayın beta sürümüne erişebilecek. PS4'te oyunu ön sipariş eden herkes 8 Ekim'de aksiyona katılabilecek. Black Ops Cold War, 13 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One'da yayınlanacak. Oyun ayrıca PS5 ve Xbox Series X / S'ye de gelecek. Ancak oyuncular bu yükseltmeler için bir miktar ücret ödeme zorunda kalacak.