Razer Ekmek Kızartma Makinesi (Işıklı Mışıklı)

Razer Ekmek Kızartma Makinesi (Işıklı Mışıklı)

Give us the Razer Toaster” (Bize Razer Ekmek Kızartma Makinesini Ver) isimli Facebook sayfasının kurulduğundan bu yana hayranlar 2013’ten beri Razer Toaster için mücadele ediyorlar. Razer kendileri “Project Breadwinner” Nisan Fools’un 2016’da şakalarına konu oldular.

 

Ancak 2013 yılında, Razer’in kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan ile bir anlaşma yapıldı. Give us the Razer Toaster Facebook sayfa yöneticisi Mark Withers, sayfalarında 1 milyon beğeniye ulaşılırsa ekmek kızartma makinesinin yapılacağını bildirdi. Bu yolda, birisinin Razer Toaster dövmesi yaptırmasını sağlamanın 100.000 beğeni olarak sayılacağını da eklediler.

 

Beş yıldan fazla sürmesine rağmen, sayfa sonunda 1 milyon beğeniye denk geliyor. Aslında Facebook sayfası hala 45.000’de fakat öylesine gerçek sevdalılar var ki, sayfa admini Withers dahil tam 12 kişi Razer Ekmek Kızartma Makinesi’nin dövmesini yaptırdı. (bu da 1.2 milyon beğeniye tekabul eder.)

Tan, ilk başta, grubun hedeflerine ulaşacağını düşünmediğini itiraf ediyor. Ancak, sözünü tutacağını ve ekmek kızartma makinesini geliştirmeye başlayacağını söylemektedir.

 

“Peki… .Ne diyebilirim. Sayfalarını resmen beğendim – ve tasarımcılarımı ve mühendislerimi bir araya getireceğim” diyor Tan. “Birkaç yıl sürecek – ancak ilerlemeyi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz – ve bunu bir topluluk ilişkisi haline getireceğim.

Bir Razer Toaster seven tarafından, Razer Toaster Severler İçin Bir Razer Toaster ”

 

Tabii ki, Razer’in uzmanlık alanı, ekmek kızartma makineleri gibi mutfak gereçlerini içermemektedir. Bununla birlikte, ekmek kızartma makineleri özellikle karmaşık makineler değildir. Tüm amaç, yaylı bir elektromıknatısın gücünü kesen zamanlayıcılarla ekmeği istenen zamanda bırakması.

 

Belki de daha iyi soru, Razer’in ekmek kızartma makinelerini öne çıkarmak için neler yapabileceği olacaktır. Orijinal 1 Nisan şakası, LED aydınlatma, USB yuvaları ve Razer logolu ısıtma öğelerini gösteriyor. Gerçek Razer Toaster’ın bunlardan herhangi birine sahip olup olmadığını yalnızca zaman gösterecek.