Call of Duty: Black Ops Cold War'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

 Call of Duty: Black Ops Cold War'ın yayıncılığını yapan Actiision yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda en çok dikkat çeken yer oyunun online modu oldu. CoD'un çevrimiçi modu hakkında önemli detayları videoda görüyoruz.

 Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ve PC için Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War için oyunseverleri heyecanlandıran bir tanıtım videosu yayınlandı. Yaklaşık 3 dakikalık paylaşılan video oldukça haraketli geçiyor. 

 Miami, Moskova, Özbekistan ve Kuzey Atlantik gibi farklı bölgelerde geçecek olan oyunun hikayesinin belli bir bölümüde Türkiye'de geçecek. Bu bçlgeler arasında en dkkat çekici yer deniz savaşlarının da yer aldığı Kuzey Atlatik bölgesi oldu. Savaş gemilerini, brbirinden farklı tekneleri ve denzi altı kullanabilceğimiz bölgede çetin deniz savaşlarını hep birlikte yaşayacağız.

 

 Activision tarafından açıklanan bilgilere göre oyunda daha çok tarihsel olaylara yer verecekleri belli olmuştu. Yani belirlenen bölgelerin her birinde bir tarihsel olay yaşanacak. Ülkemizde de bir bölümünün gemesini beklediğimiz Call of Duty: Black Ops Cold War'da hangi olayın yaşanacağı oldukça merak edilen bazı konulardan biri olup, Activision oyunu yayınlamadan önce bu tarz tanıtım videosuna devam edecek gibi. Call of Duty: Black Ops Cold War'ın ne zaman çıkacağı ise henüz net değil.