Call of Duty: Black Ops Cold War, Aralık ayında Warzone ile entegre olacak

Call of Duty: Black Ops Cold War, Aralık ayında Warzone ile entegre olacak

Call of Duty: Warzone, önümüzdeki Aralık ayında Black Ops Cold War ile birleşecek.

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War ve oynaması ücretsiz battle royale oyunu Warzone'un beklenen yakınsaması hakkında bazı üst düzey ayrıntıları doğruladı. Bu engtegrasyon, başlangıçta beklendiği gibi lansmanda gerçekleşmeyecek.

CEO Bobby Kotick, yayıncının Q3 FY2020 için yaptığı yatırım çağrısının bir parçası olarak, bunun yerine Aralık ayında oyunun ilk sezonunun başlamasıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Black Ops Cold War, Modern Warfare'da tanıtılan mevsimsel yapıyı takip edecek, çünkü her sezon birkaç ay sürecek ve yeni bir Battle Pass ile birlikte başlayacak. Savaş Bileti'nin kendisi değilmeden kalacak, işlevsel silahlara ücretsiz erişim olacak ve çok sayıda kozmetik ürün sunulacak.

Aralık ayında ilk sezon başladığında oyuncular, Modern Warfare ve Warzone arasındaki çalışma mantığına benzer şekilde, kilidi açılmış Black Ops Cold War silahlarını ve operatörlerini farklı bir dizi teçhizat altında tanınacağını, ancak her ikisinin de mevcut olacağını doğruladı.

Başka bir deyişle, şu anda mevcut silahları Warzone'a eklemeye devam ederken, görünüşe göre onları Black Ops Cold War avantajları ve silahlarıyla karıştırmayacaksınız.  

Beklendiği gibi, ilerlemeler tüm modlarda birleştirilmeye devam edilecek, bu nedenle çok oyunculu kilit açma, Warzone'da ve Zombies'de çalışacak. Bu hareketin detayları hakkında hala cevaplanmamış bir çok soru bulunuyor, ancak Kotick geliştirici ekiplerin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde her şeyi netleştireceğini açıkladı.

Black Ops Cold War 13 Kasım'da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S için piyasaya sürülecek.