Call Of Duty: Black Ops Cold War, Blizzard Mağazasına Özel Olacak

Call Of Duty: Black Ops Cold War, Blizzard Mağazasına Özel Olacak

Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili daha fazla ayrıntı, oyunun bu haftaki resmi duyurusu öncesinde açıklandı. Blizzard Entertainment şu anda kullanıcılara Black Ops Cold War'ın bir kez daha seri için Battle.net'e özel olacağını bildiren e-postalar gönderiyor.

Charlie Intel sitesine gelen e-postada ek ayrıntıların yakında açıklanacağı belirtiliyor. Metin, “Yalanlar, aldatna ve yaklaşan savaş tehdidi sizi çevreliyor. Call of Duty: Black Ops Cold War gerçeği zamanında ortaya çıkartacak. Bizi izlemeye devam edin. Yaklaşan göreviniz için ek brifinglerimiz olacak.”

Ek olarak e-posta, oyunun PC sürümünün bir kez daha Beenox tarafından geliştirildiğini doğruladı. Activision'a ait olan stüdyo, 2015'teki Black Ops III'ten beri Call of Duty'nin çeşitli serilerine katkıda bulunuyor.

Black Ops Cold War, esas olarak Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirildi ve Activision'ın, kısmen battle royale oyunu Warzone aracılığıyla oyunu 26 Ağustos'ta resmi olarak duyurması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde de Treyarch'ın resmi Twitter hesabından oyunu anlatan bir görsel paylaşılmıştı. Görselde iki büyük gücün nasıl eşit olduğunu göstermek için solda bir Sovyet amblemi ve sağda bir Amerikan askere yer alıyordu. Bu karakterlerin hikayenin bir parçası olup olmadığı belli değil.