Call Of Duty: Black Ops Cold War Ön Yükleme ve Dosya Boyutu Ayrıntıları Açıklandı

Call Of Duty: Black Ops Cold War Ön Yükleme ve Dosya Boyutu Ayrıntıları Açıklandı

Call of Duty: Black Ops Cold War'un 13 Kasım çıkış tarihi hızla yaklaşıyor. Oyun çıkar çıkmaz oynamak isteyenler ise şanslı: Ön yükleme sadece ön sipariş verenler için mümkün olacak. PS4 ve Xbox One'a ön yükleme 5 Kasım gece yarısı başlayacak. PC'ye ön yükleme 10 Kasım'da başlayacak. Yeni nesil konsollara ön yükleme ise kendi çıkış tarihlerinde olacak. Xbox Series X için 10 Kasım ve PlayStation 5 için 12 Kasım. PS4 için dosya boyutu 95GB ve Xbox için 93GB olacak. PS5'te dosya boyutu 133GB ve X / S'te 136GB olacak.

Ön yükleme seçeneğine ek olarak, Call of Duty: Black Ops Cold War ön siparişini veren kişiler, Confrontation Weapon Pack'i elde edebilecekler. Create-a-Class'ın kilidi açılır açılmaz satışa sunulacak ve “Doğu ve Batı Soğuk Savaş Güçleri arasındaki kültürel ayrımı göstermek için stilize edilmiş” iki tüfekle birlikte sunulacak.

Ön Yükleme Ayrıntıları

Ön yükleme, oyunun 13 Kasım lansmanından önce, yeni nesil konsollar da dahil olmak üzere tüm platformlar için kullanıma sunulacak.

Aşağıda, tüm platformlarda ön yüklemenin ne zaman başladığının bir dökümü bulunmaktadır:

Xbox One: Ön yükleme 5 Kasım'da gece yarısı başlayacaktır.

PC: Ön yükleme 10 Kasım 10.00'da başlayacaktır.

Yeni Nesil Konsollar: Ön yükleme, ilgili çıkış tarihlerinde sunulacak (Xbox Series X ve Xbox Series S için 10 Kasım, PlayStation 5 için 12 Kasım).