Call Of Duty Filmi mi Geliyor?

Call Of Duty Filmi mi Geliyor?

Call Of Duty Filmi

Call Of Duty Filmi

Birden fazla Call of Duty filmleri üzerinde çalışılıyor. Onların anlatacakları hikayelerden ya da onlara kimin katılacağı konusunda çok fazla bir şey bilmiyoruz. Ancak şimdi Activision‘dan Tim Kilpin, şirketin video oyunlarına dayanan film yapma konusunda genel bir yaklaşım gösterdiğini açıkladı. Kiplin, Activision Tüketici Ürünleri Grubu’nu ele aldı ve oyunun büyük ekran için nasıl uyarlanacağını dikkatlice düşünmenin önemli olduğunu söyledi.

Kilpin MCV’ye verdiği demeçte; “Bu tarz bir seriyi, bu tür mirasa sahip olduğunuzda ve yeni bir form faktörüne genişlettiğinizde, gerçekten dikkatli olmalısınız. Açıkçası, senaryo ve hikaye doğru değilse yapmayacağız; ‘umurumda değil sadece yapalım!’ gibi olan durunlardan değil. O şekilde olmayacak. Eğer iyi yapılırsa, hedef kitleyi genişletme fırsatı bulabileceğimizi, oyunun temyiz ettiği geleneksel kurumun ötesinde olacağını düşünüyoruz.” dedi. 

Kilpin, bir Call of Duty filminin, zaten çok büyük olan serilerin profilini daha da genişletmesine yardımcı olabileceğini öne sürdü. Düşünceler Call of Duty’un M-dereceli bir oyun olduğu yönünde, yani teorik olarak daha küçük bir insan havuzuna hitap eder. 

“Bir M dereceli oyun olarak çekirdek bir kitleye sahibiz ve bunun biraz daha geniş bir kitleye ulaşmak için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Hikaye anlatımı iyi yapılırsa bu şansı yakalarız.” dedi. 

Activision, Call of Duty filmleri için Marvel tarzı bir evren yaratmayı umuyor. MCV röportajında Kiplin kısa süre içinde bir Overwatch filmi olasılığını değerlendirdi. Call of Duty filminden sonra bir Overwatch filminin mümkün olabilirliği sorusuna Kiplin, “Bunu çok isteriz” dedi. Hiçbir şey kesin değil, ama Overwatch kısa filminin ne kadar harika olduğunu düşünmemek elde değil. 

Activision Studios’a, eski Disney yönetici Nick van Dyk ve The Hateful Sight ve Pulp Fiction üreticisi Stacey Sher başkanlık ediyor. 

Kaynak: 1