Call of Duty Mobile'a Önemli Güncellemeler Gelecek

Call of Duty Mobile'a Önemli Güncellemeler Gelecek

      Son ayların en popüler mobil oyunlarından birisi olan Call of Duty Mobile, sürekli olarak kendini yenilemeye devam ediyor. Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Activision'ın yaptığı oyun gelecek haftalarda önemli bir güncelleme alacak.

       Activision'ın Nisan ayının başlarında yayınlanmayı düşündüğü yeni içeriklerle birlikte oyuna farklı atmosferler katmayı planlıyor. Özellikle oyuna eklenecek olan yeni savaş kartı, oyun modları ve yeni bir harita eklenecek.

      Reddit'te paylaşılan sızıntılarda Activision'ın önümüzdeki haftalarda yayınlamayı planladığı güncellemelerin detayları yer aldı. İlk önemli güncellemenin önümüzdeki hafta yayınlanması planlanıyor. Diğer önemli güncellemenin ise Nisan ayının ilk haftası yayınlanacağı düşünülüyor.

       Tüm bunların yanı sıra ilk güncelleme yayınlandıktan sonra Activision,  oyunculara skor kartı, yeni modlar, arayüz değişiklikleri, ek olarak kredi mağazası güncellemesi, hata düzeltmeleri, sıralama sezonu, Battle Pass ve birçok oyuncunun uzun zamandır beklediği yeni bir harita sunulacak.

        Yayınlanacak bu içerikler iki güncellemenin arasındaki tarihlerde yayınlanacak. Bu da demek oluyor ki içerikler 25 Mart 2020 ve 5 Mayıs 2020 tarihleri arasında herhangi bir gün yayınlanacak. Bunların yanı sıra Activision, tüm bu güncellemelerin detaylarını önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

        Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta oyunda yer alan güvenlik hatasından dolayı 500'e yakın oyuncu haksız bir şekilde oyundan yasaklanmıştı. Bu oyuncular arasında önemli yayıncılarda yer aldı. Activision'ın ise bu hataları önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı güncellemelerle çözmeyi planladığı düşünülüyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu konuyla alakalı ne gibi gelişmeler yaşanacak?