Call of Duty Mobile Beta Bazı Bölgelerde Yayında

Call of Duty Mobile Beta Bazı Bölgelerde Yayında

Call of Duty Mobile Beta

Call of Duty Mobile Beta

Activision, bölgesel beta test aşaması yaklaştığında Call of Duty Mobile hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı. İlk kapalı beta bu hafta Hindistan’da başlıyor, bölgesel testler Avustralya’da yakında başlayacak ve ardından önümüzdeki aylarda diğer bölgeleri takip edecek.

Activision Blogundaki bir yazı yaklaşmakta olan oyunu detaylandırıyor. Çeşitli kontrol seçenekleri hassasiyet, jiroskop hedeflemesi, görüş alanı ve sprint gibi seçenekleri değiştirmenizi sağlar. Silahınızı otomatik ateşleyen Simple Mode veya bazı diğer seçenekler ve HUD özelleştirmeleri ile birlikte manuel ateşleme kullanan Advanced Mode seçebilirsiniz. Hassasiyeti hedefleyen 17 slider bile var.

Call of Duty oyunu olarak, Recon Car, Air Supply Drop, Missile Strike, Drone ve Sentry Gun gibi üç adede kadar Scorestreak cihazı seçebilirsiniz. Loadout menünüzden, her biri kendi optiği ve ekleri, el bombaları ve perks olan bir Birincil ve İkincil silah seçeceksiniz. Beş loadout slotunuz Alex Mason, Soap MacTavish ve Ghost Riley içeren Call of Duty history’den birkaç karakterden biri olabilir.

Stüdyo şimdiye dek beş mod açıkladı: Herkes İçin Ücretsiz, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint ve Domination. Ayrıca Crossfire, Standoff, Crash, Killhouse ve Firing Range gibi tanınmış Call of Duty haritalarını da geri getirecek.