Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modunun Çıkış Tarihi Netleşmiş Olabilir

Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modunun Çıkış Tarihi Netleşmiş Olabilir

     Uzun zamandır beklenen Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale modu çok yakında oyuncularla buluşabilir. Infinity Ward'ın geliştiriciliğini yaptığı modun çıkış tarihi, Call of Duty: Modern Warfare'e gelen güncellemeyle ortaya çıkmış olabilir. Dün yayımlanan güncellemeyle oyuna yeni bir harita eklendi ve oyuncular bu harita içerisinde ilginç bir alan farkettiler.

     Call of Duty: Modern Warfare'e gelen yeni haritayla birlikte ortaya çıkan bu alanda, boş bir harita ve altında tarih bulunuyor. Tarihte “03/03” yazıyor. Yani geçtiğimiz haftalarda sızdırılan tarihlerle aynı olan 3 Mart'ı temsil ediyor olabilir. 

      Bilindiği üzere Infinity Ward, oyuna getireceği güncellemeleri genellikle Salı günleri yayımlıyor. Oyunda da ortaya çıkan bu tarih, çıkış tarihini oldukça güçlendiren bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda da ortaya çıkan sızıntılarda, Battle Royale modunun Mart ayının ilk haftası çıkacağı belli oluyordu.

       Oyuncuların dikkatini çeken bir başka detay ise dün yayımlanan güncellemeyle birlikte Modern Warfare'in menüsüne eklemelerin yapılması oldu. Oyunda yer alan MP1st ana menüsünde bulunan “Sınıflandırılmış” bölününe “İletim Geliyor” ekranı eklendi. Yani Infinity Ward'ın çok yakında bir yenilik yayımlayacağı düşünülüyor.

       Şu ana kadar birçok kaynak Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale modunun çok yakında çıkacağını doğruyuluyor. Ancak bu modun ücretli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Bakalım 3 Mart'a kadar daha nasıl gelişmeler yaşanacak!