Call of Duty: Warzone'da Bulunan "Gulag" Sistemi Call of Duty: Mobile'a da Geliyor

Call of Duty: Warzone'da Bulunan "Gulag" Sistemi Call of Duty: Mobile'a da Geliyor

 TiMi Studios tarafından geliştirilen, Activision tarafından Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile, 7. sezonunun gelmesiyle oyuna yeni özelliklerin bir güncellemeyle dahil olacağını belirtti. 

 Call of Duty'i mobil sektörüne ücretsiz bir şekilde bizimle buluşturan Activision, Call of Duty: Mobile'ın 7. sezonuyla birçok yeni özelliklerin geleceğini belirtti. Gelecek olan önemli özelliklerden birisi de Call of Duty: Warzone'da gördüğümüz “Gulag” sistemi olacak. 

 Call of Duty: Warzone'da etkisiz hale gelen oyuncular Gulag adındaki bölgede bir araya geliyorlar. Karışık bir şekilde 1 vs 1 karşılaşmalara giren oyuncular karşılaşmayı kazandıkları sürece maça geri dönüyor. Kaybeden oyuncular ise lobiye dönerek başka maça girmek zorunda kalıyorlar. Bu sistemin en önemli amacı oyuncuların yaptıkları küçük bir ahata yüzünden ölmeleri sonucu bir şans daha vermek oluyor. 

 Activision, Call of Duty: Mobile'a gelecek olan Galog sisteminin Call of Duty: Warzone'a kıyasla daha farklı mekaniklere sahip olacağını açıkladı. Warzone'da bulunan Gulag sistemi haritalarının çoğunun olmayacağını sadece bir haritanın yer alacağını belirten geliştirici ekip, Call of Duty: Mobile'ın 7. sezonunda birçok yeni özelliğinde geleceğini açıkladı.