Call of Duty: Warzone'daki Trene Yenilikler Gelecek

Call of Duty: Warzone'daki Trene Yenilikler Gelecek

Call of Duty: Warzone haritasına son zamanlarda yapılan en dikkat çekici yeni eklemelerden biri, 5.Sezon'da oyuna gelen yük treni oldu. Oyuncular ve takımlar ganimet bulmak için trene tırmanabilirler ve trende çatışmalara dahil olabilirler.

Treni oyuna eklemek, Infinity Ward'ın harita için ek özellikler geliştirme sürecindeki ilk hamlesi oldu. Gelecekte, geliştirici Infinity Ward, trene odaklanan daha fazla detay eklemek istiyor.

Çok oyunculu modun yönetmeni Joe Cecot, Red Bull'a verdiği demeçte, “Tren ile ilgili birçok fikrimiz var dedi”. “Beşincisezonda onu oraya eklemek ve etkileşime geçirerek eğlenceli bir hale getirdik, burada trenlerin peşinden koşan araçlar, trende kavga eden insanlar gibi çok sayıda anınız olabilir.”

Cecot, Infinity Ward'un “trenin farklı oyun modları için nasıl kullanılacağına dair dizi fikri” olduğunu söyledi, ancak herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.

Raven Software'ın direktörü Amos Hodge, geliştiricinin “treni genel olarak güncellemek için birçok fikir” üzerinde çalıştıklarını söyledi. Aynı zamanda stüdyo, ilerleyen zamanlarda oyuna daha fazla “etkileşimli öğe” eklemek istiyor.

Oyuncular, önüne ne kadar malzeme koyarsanız koyun Warzone'daki treni durdurulamayacağını keşfettiler. Infinity Ward'ın, Warzone metasını özellikle tren için yeni bir şeyle güncellemek adına neler yapabileceğini düşünmek oldukça heyecan verici.

Call of Duty için oldukça önemli bir hafta, çünkü Warzone'un Sezon 5 Reloaded güncellemesi kısa süre önce yayınlandı. Ayrıca, Activision'ın 26 Ağustos tarihinde Call of Duty: Black Ops Cold War'ı duyurması bekleniyor. En son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.