Call of Duty: Warzone, 4. Sezon Fragmanını Yayınladı

Call of Duty: Warzone, 4. Sezon Fragmanını Yayınladı

 PlayStation Europe, geçtiğimiz gün resmi sosyal hesabından paylaştığı günümüzün en sevilen Battle Royale oyunlarından Call of Duty: Warzone'un 4. Sezon fragmanı yayınlandı. Oyuna ayrıca Captain Price, operatör olarak eklenecek. 

  Infinity Ward ve Raven Software şirketlerinin ortaklaşa geliştirdikleri Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020'de ücretsiz olarak piyasaya sürülen battle royale türündeki video oyunu, Activision tarafından yayınlandı. 

 Geçtiğimiz gün PlayStation Europe'un resmi Twitter hesabından paylaştığı battle royale türündeki Call of Duty: Warzone'un fragmanında yeni sezonun ne zaman geleceği açıklandı. Paylaşılan fragmana göre Call of Duty: Warzone'un 4. sezonu 3 Haziran'da bizlerle buluşacak. “Price, Verdansk’ta bir şeyler yanlış”  başlığı adı altında paylaşılan Call of Duty: Warzone'un 4. sezonunun fragmanında ayrıca “Bravo Six, going dark” sözüyle tanıdığımız Captain Price’ının da operatör olarak oyuna ekleneceği kesinleşti. 

 Ayrıca “Bravo Six, going dark” sözüyle tanıdığımız Captain Price’ının oyuna eklenmesi sadece bu sözden ibaret değil. Call of Duty uygulamsını kullanan oyunseverler uygulama üzerinden Captain Price'ın oyuna ekleneceği birkaç ipucu ile öğrenmişlerdi. Yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.