Fortnite Gökyüzü Platformları Nerede Bulunur?

Fortnite Gökyüzü Platformları Nerede Bulunur?

Fortnite Gökyüzü Platformları

Fortnite Gökyüzü Platformları

Fortnite için Hafta 1 challenges görevleri ile Sezon 9 devam etmekte. Çoğu kolay gibi görünüyor. Genellikle oyuncuları Hava Halkası taşıma sistemini kullanmaya, Neo Tilted ve Mega Mall olan yeni konumlara gitmeye teşvik ediyorlar. Ama, challenges görevlerinden biri biraz daha fazla çaba gerektirir, bu yüzden size kolay olması için bu yazıyı hazırladık.

Challenge, oyuncuların yeni Sezon 9 haritasında tüm Gökyüzü Platformlarını ziyaret etmelerini istiyor. Eğer biraz Sezon 8 oynadıysanız, bu size tanıdık gelebilir. Korsan Kampları’nın ortaya çıktığı zamanı hatırlarsanız, temelde aynı challenge. Tek yapmanız gereken yerleri ziyaret etmek. Çok geçmeden challenge görevini tamamlayacaksınız.

Platformlar, garip, uçan dronlar gibi görüneceklerinden görünmeleri çok kolaydır. Sadece üzerine atlayın ve sonra diğerine geçin. Aşağıda, tüm konumların bir haritasını ve platformların nerede bulunabileceğini gösteren bir liste bulabilirsiniz.

Gökyüzü Platformları Konumu

Gökyüzü Platformları Konumu

– Volkanın güneydoğusunda Pressure Plant diye yeni adlandırılan alan
– Pleasant Park’ın güneybatısında
– Lazy Lagoon’ın güneybatısında
– Dusty Divot’a bakan Neo Tilted’in doğusu
– Paradise Palms’ın kuzeyi
– Salty Springs’in güneyi
– Shifty Shafts’ın batısı

Nelerin değiştiği hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Fortnite Sezon 9 güncellemesi konumuza bakabilirsiniz.

Fortnite Sezon 9