Call of Duty: Warzone İlk 24 Saatte 6 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Call of Duty: Warzone İlk 24 Saatte 6 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 Geliştiriciliğini Infinity Ward’ın üstlendiği yayıncılığını ise Activision şirketinin yaptığı Call of Duty: Warzone’un oynaması ücretsiz Battle Royale oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu. 10 Mart'ta çıkış yapan oyun ilk 24 saatte 6 milyon indirmeye ulaştı. 

 Daha iyi anlaşılması için Call of Duty: Warzone ile Apex Legens'i karşılaştıracak olursak, Apex Legends oyunu çıktıktan sonra ilk 24 saat içerisinde 2,5 milyon oyuncuya ve üç günün sonunda ise 10 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Ücretsiz olarak çıkan Call of Duty: Warzone ise çıktığı ilk günden etkileyici bir istatistiğe imza attı. İlk 24 saatte 6 milyon indirme sayısına ulaşarak geleceğini şimdiden oluşturduğunu söyleyebiliriz. 

 İki moddan ibaret olan oyunun ilk modu 150 oyuncuya kadar destek veren oyuncuların loot yaparak rakiplerini saf dışı bırakacağı battle royale modu. Diğer mod ise oyuncuların rakiplerini öldürerek en fazla paraya sahip olmaya çalışacağı Plunder modu. Oyun aynı zamanda Nvidia'nın Adaptive Shading, Ray Tracing ve Ansel yeteneklerini de desteklemekte.