Call of Duty WW2 Winter Siege Etkinlik Fragmanı ve Detayları Açıklandı

Call of Duty WW2 Winter Siege Etkinlik Fragmanı ve Detayları Açıklandı

Call of Duty WW2 Winter Siege

Call of Duty WW2 Winter Siege

Winter Siege, 8 Aralık’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One‘da oynanacak. Yeni etkinliği ve onun getirdiği her şeyi fragmanda görebilirsiniz.

Winter Siege, Carentan‘ın çok oyunculu haritasının yeni bir kış versiyonuna sahip. Bu daha önce yalnızca Carentan Sezon Geçişi sahipleri için reimagined olarak sunulan; karla kaplı, kış temalı bir hayran favori versiyonudur. Headquarters da sezonluk bir yenileme alıyor.

Winter Siege Etkinliği‘nin ikinci haftası, Gun Game’in sınırlı sayıda özel çift XP oynatma listesinin kesintisiz bir programının bir parçası olarak geri dönüşünü işaret ediyor. Klasik mod, oyuncuların oyundaki her silahla ilk kez bir öldürme kazanması için rekabet etmelerini sağlar.

Winter Siege Etkinliği Fragman

Etkinlik ayrıca Headquarters için yeni bir görünüm getiriyor. Etkinlik boyunca bir sahil kampı karlı bir görünüm kazanıp kışa hazırlanacak. Ayrıca bir Quartermaster da olacak. Captain Butcher, Winter Siege Division üniformalarını, kozmetik eşyaları ve silah çeşitlerini taşıyan Headquarters’ı ziyaret edecek.

Oyuncular Binbaşı Howard’dan Özel Siparişler yoluyla ücretsiz yeni silah çeşitleri kazanabilirler (oyuncuların her yeni silahın varyantını ücretsiz olarak almalarına izin vermek için günlük olarak döndürülerek). Bu silahların diğer nadir çeşitleri Collection Bounties ya da Winter Siege Supply Drops aracılığıyla edinilebilir. Winter Siege Supply Drops, etkinlik sırasında Call of Duty: WW2‘yi oynayarak ücretsiz olarak kazanılabilir. Oyuncular ayrıca giriş için ücretsiz bir Winter Siege Supply Drop alacaklar ve Winter Siege Supply Drop’ları Call of Duty Puanları‘nı kullanarak satın alabilirsiniz.

Yarın bir dizi hata düzeltmesi de gelecek. Winter Siege etkinliği ücretsiz ve 8 Aralık ila 2 Ocak 2018 tarihine kadar tüm oyunculara açık olacak.

Kaynak: 1