Call of Duty: WW2 Yeni DLC United Front PS4 için Çıktı

Call of Duty: WW2 Yeni DLC United Front PS4 için Çıktı

Call of Duty: WW2 United Front

Call of Duty: WW2 United Front

Call Of Duty: WW2‘nin üçüncü genişlemesi United Front, şimdi PS4 için mevcut. DLC paketi, bir avuç dolusu harita, yeni bir Savaş modu görevi ve Nazi Zombies hikayesinin bir sonraki bölümü de dahil olmak üzere, İkinci Dünya Savaşı’na yeni bir içerik katıyor.

United Front paketini satın alanlar, Call of Duty: WWII‘nin çoklu oyuncu modu için üç yeni harita alacaklar. İlk olarak Market Garden, oyuncuları yakın kesimlerdeki çatışmaya sürükleyen hızlı tempolu bir arenadır. İkincisi, Monte Cassino, “savaştan zarar gören bir köyde” gerçekleşir ve birçok çatı katıyla ve diğer yüksek noktalarla dikeyliği vurgular. Son harita olan Stalingrad, İkinci Dünya Savaşı’ndaki en büyük çatışmaya dayanıyor ve savaş bölgesinin karşıt taraflarında bulunan iki üsse sahip.

Yeni haritalara ek olarak, United Front, War Supercharge isimli War mode için yeni bir görev sunuyor. Bu görevde, oyuncular Tunus’a düşüyorlar. Nazi kontrolündeki bir köye itilirler ve buradaki önemli malzemeleri ele geçirmeye çalışırlar. Bundan sonra, bir anahtar taşıma köprüsünü yok etmeli ve sonra “yerleşik Axis tahkimatlarını” yakalamalılar.

Son olarak, United Front, The Tortured Path adlı Nazi Zombies modu için yeni bir bölüm ekliyor. Bu bölümün, Axis undead ordusunun ilerlemesini engellemeye çalışan oyuncuları var. Activision, “Oyuncular eski Thule’un kayıp güçlerini açığa çıkarmalı, kılıcı tekrar bir bütün haline getirmeli ve ayrıca bu yeni Zombies deneyiminde Undead’a son bir ölüm getirmelidir.” diyor.

Call of Duty: WWII’nin önceki iki DLC paketi gibi, United Front da US $15 / £11.59 / AU $20.45 karşılığında tek olarak satın alınabilir. Ayrıca oyunun US $50 / £40 / AU $65 sezonluk geçişinin bir parçası olarak dahil edildi, bu da tüm Call of Duty: WWII’nin DLC paketleri çıktığı zaman erişim sağlıyor. United Front, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldüğünde Activision açıklanmadı, ancak genellikle Sony ile yapılan münhasırlık anlaşması sayesinde Call of Duty DLC, PS4’e ulaştıktan yaklaşık bir ay sonra bu platformlara ulaşıyor.