Call Of Duty: WW2 Zombies Moduna Yeni Bir Aktris Ekleniyor

Call Of Duty: WW2 Zombies Moduna Yeni Bir Aktris Ekleniyor

Winnick, Marie Fischer adlı bir karakteri canlandıracak (DualShockers aracılığıyla). Activision, Fischer karakterini “cesur” olarak tanımladı; ancak daha fazla ayrıntı mevcut değil. Muhtemelen her şey 20 Temmuz’da, San Diego Comic Con’daki Activision’ın Call of Duty: WWII Zombies panelinde açıklığa kavuşacaktır. Önümüzdeki günlerde daha fazla aktör veya aktrisin ilan edileceği olasılıklar arasında.

Call of Duty: WWWII’nin Zombies modunda “tamamen yeni bir hikaye ve oldukça dehşet verici bir deneyim” bulunuyor. Oyunda “Üçüncü Reich’in savaşın son safhalarında bir ordu yaratmaya yönelik çaresiz girişiminin hikayesi” anlatılacak.

Sledgehammer patronu Michael Condrey, hayranlar tarafından çok sevilen bu mod için hayranlarından bol yüklü adrenalin aldı. O ve diğer stüdyo lideri Glen Schofield, Activision’a katılmadan önce Dead Space üzerinde çalıştı.

The Call of Duty: WWII Zombies fragmanı bu haftanın başında sızdırıldı. Sledgehammer nihai olmadığı için o fragmanı izlememeleri tavsiyesinde bulundu.

Call of Duty: World War II, 3 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için piyasada olacak. Öncesinde tabi ki bir beta sunulacak. Ön sipariş vererek bu heyecanı yaşayabilirsiniz.