Camcom’un 1 Nisan’a Özel Street Fighter V Oyunu

Camcom’un 1 Nisan’a Özel Street Fighter V Oyunu

En iyi April Fool şakalarından bazıları, bir çeşit oyun ya da mini oyunla gerçekten zevk alabileceğiniz şakalar ve Capcom, tam da bugün, Street Fighter V temalı bir şaka ile bizleri selamladı.

Yeni tanıtılan G karakterinin başrolde oynadığı shoot ’em temelli bir web oyunu başlattılar.

Oyun, saldırılarınızın şeklini ve yoğunluğunu ve sahne savaşçıları olarak diğer Street Fighter karakterlerini değiştirecek farklı güçlendirmelerle temel shoot ’em ‘inizdir.

Aslında oldukça zevkli ve bağımlılık yapıyor ve serinin hayranları bossların kendine has hamleleriyle size saldırması gerçeğini sevecekler. “Yana doğru hareket ettiğinde Sagat’ın Tiger’ından kaçınmakta güçlük çekiyorum…” yorumları duyuluyor.

Kontroller oldukça basittir ve yapmanız gereken tek şey, düşmanları önlemek için otomatik olarak ateş ederken, yanlara doğru hareket etmek. Eğer sıkıştıysanız bölgeyi temizlemek için normal akıllı bombayı da etkinleştirebilirsiniz.

Oyun sonsuza dek çevrimiçi olmayacağından, gelecekte sadece bazı ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu yüzden bunu kendin için denemelisin. G’lerin Chunibyo benzeri hatları gerçekten komik.

Street Fighter V’ye yabancıysanız, Gamer.Com.TR’de arama yapabilirsiniz.

Oyuna erişmek için bu bağlantıyı kullanın.