Capcom Daha Çok Nintendo Switch Oyunları İçin Hazırlanıyor

Capcom Daha Çok Nintendo Switch Oyunları İçin Hazırlanıyor

Ultra Street Fighter 2’den Büyük Başarı

Wall Street Journal yazarı Takashi Mochizuki’ye göre (Game Informer yoluyla), Ultra Street Fighter II, belirtildiği üzere Capcom’un unvanına ilişkin kendi tahminlerini aşan 450.000 kopya sattı. Geçtiğimiz hafta Capcom’un kazanç raporunun bir parçası olarak yayıncı, Switch için Ultra Street Fighter 2‘nin “büyük bir başarı” olduğunu söyledi. Şirket oyun hakkındaki satış projeksiyonlarının ne olduğunu söylemedi ancak durum ne olursa olsun gelecekte Capcom’dan daha fazla Switch oyunu bekleyebilirsiniz. 

Yeni Atari Oyunları Ne Zaman Çıkacak?

Ultra Street Fighter II, Switch için Mayıs ayında piyasaya çıktı. Orijinal Street Fighter II’nin güncellenmiş bir versiyonu, birkaç yeni mod, güncellenmiş grafik ve iki yeni karakter olan Evil Ryu ve Violent Ken oyuna eklendi. Yeni bir kooperatif modu sayesinde, iki oyuncunun Yapay Zeka düşmanlarına karşı birlikte savaşabiliyor ve oyuncular bir düğmeye basarak orijinal ve güncellenmiş görseller arasında geçiş yapabiliyorlar. Oyuncular şimdi karakterlerin kostüm renklerini de değiştirebilecek. 

Oyun ayrıca hareket kontrollerini kullanan birinci şahıs dövüş modu olan Way of the Hado‘yu da tanıttı. Ultra Street Fighter II, 2D sprite tabanlı bir oyun olmasına rağmen Way of the Hado 3D’dir ve Street Fighter IV‘ten edinilen verileri kullanır. 

Peki Siz Nintendo Switch’e hangi Capcom oyunları görmek istersiniz?  Yorumlarınızı Forum sayfamızda belirtebilirsiniz.