Capcom, Dragon’s Dogma 2 için oyunculara DLC isteyip istemediklerini ve ne kadar ödemeyi düşündüklerini sordu

Capcom, Dragon’s Dogma 2 için oyunculara DLC isteyip istemediklerini ve ne kadar ödemeyi düşündüklerini sordu

Capcom şirketi yakın zamanda yeni oyunu Dragon’s Dogma 2’yi piyasaya sürdü. Birçok oyuncu henüz oyunun tadını çıkaramadı, ancak ileride ona orijinal oyunda olduğu gibi bir eklenti geleceğini söyleyebiliriz.

Dragon’s Dogma 2’ye odaklanan yeni Capcom anketi, oyuna gerçekten yeni içerik ekleneceğine işaret ediyor gibi görünüyor. Bir noktada şirket oyunculara, “Eğer böyle bir içerik çıkarılırsa Dragon’s Dogma 2 için DLC satın almayı düşünürler mi?” diye soruyor. Oyuncuların seçebileceği seçenekler arasında “Evet, ek DLC satın almayı düşünürüm“, “Fiyata bağlı olarak satın alma niyetim var” ve “Hayır, DLC satın almayacağım” bulunmaktadır. Eğer bir oyuncu “fiyata bağlı olarak” seçeneğini seçerse, Capcom ayrıca bunun için ne kadar ödemeye hazır olduklarını sorar: minimum $10 ile $50’den fazlasına kadar.

Yarışmaya katılmak isteyen herkes bunu resmi web sitesinde yapabilir, ayrıca DLC’de ne görmek istediklerine dair yorumlarını bırakabilirler. Ayrıca, anketi tamamlayan herkes resmi PC ve cep telefonları için duvar kağıtları kazanacaktır.

Oyun için yeni içeriğin ortaya çıkması Capcom için beklenen bir durumdu ve şimdi bu anket sadece şirketin gerçekten ilgili olduğunu gösteriyor. İlk oyun, yeni bölge, yeni düşmanlar ve ekipmanlarla birlikte Dark Arise adlı DLC’yi aldı.

Dragon’s Dogma 2, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için mevcuttur.