Capcom Resident Evil Village İçin Çevrimiçi Anket Yayınladı

Capcom Resident Evil Village İçin Çevrimiçi Anket Yayınladı

Anket, halihazırda pek bir şey bilmediğimiz oyun hakkında bize çok fazla bilgi vermiyor. Esas olarak Resident Evil serisinden ne kadar haberdar olduğunuzu, hangi oyunları oynadığınızı, fragmanı nereden duyduğunuzu ve Village’da  olmasını istediğiniz daha önceki Resident Evil serilerinde olanlar hakkında sorular soruyor.

Playstation 5'in yayınladığı etkinlikte açıklanan oyundan bildiğimiz tek şey, Chris Redfield ve Ethan Winters'in tekrar ortaya çıkacakları. Ancak bu sefer her türlü canavarla dolu bir yerde sıkışıp kalmışlar. Tabii ki bu da anket soruları ile ilgili bir bilgi.

Resident Evil Village anketi, serideki deneyimleriniz hakkındaki soruların yanı sıra, oyunla ilgili birçok şey üzerinde bir derinliğe giriyor. Bir şeyi nasıl öğrendiğiniz, hakkında daha fazla bilgi edinmek veya daha görmek istediğiniz şey, oynama olasılığınızı artıran şeyler ve daha fazlasını içeriyor.

Oyunun öncüsü olan Resident Evil 7, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6'nın korku hakkında daha az ve daha çok zombi içeren bir aksiyon filmi gibi yaptıktan sonra Resident Evil'i uygun hayatta kalma korku pistine geri getirmeyi başarmıştı.

Resident Evil Village'ın gerçekte nasıl olacağına dair hiçbir fikrimiz olmasa da, fragman bir kez daha korkuyla dolu yollar içereceğini gösteriyor. Anketi kendiniz doldurmak isterseniz bu bağlantıyı takip edebilirsiniz. Bundan sonra Capcom'un oyun hakkında ne ilan edebileceğini beklemek zorundayız.