Capcom Steam’de üç oyunu gelecek ay kaldıracak

Capcom Steam’de üç oyunu gelecek ay kaldıracak

Capcom, önümüzdeki ay Steam’den Dark Void aksiyon oyunu, retro tarzında yapılmış Dark Void Zero platform oyunu ve Flock bulmaca oyununu kaldıracak.

Flock 2009 yılında piyasaya sürüldü ve Dark Void serisi oyunların satışa sunulmasından bir yıl önce yayınlandı. Şu anda bu oyunlara 8 Mayıs’a kadar indirim uygulanıyor, bundan sonra satıştan kaldırılacaklar.

“Satıştan kaldırma tarihinden önce oyunu satın alanlar, bilgisayarlarının işletim sistemlerinin oyunla ilgili çalışmalarını sürdürme becerisine bağlı olarak gelecekte de oyuna devam edebileceklerdir.” cümlesi, her oyunun sayfasındaki bildiride belirtilmektedir.

Bu oyunların başka dijital mağazalardan kaldırılıp kaldırılmayacağı bilinmemektedir, ancak Dark Void ve Flock şu anda Xbox’ta büyük indirimlerle satışta.

Capcom, yeni ve eski oyunlarının son 31 Mart 2024’e kadar süren 12 ay boyunca iyi satılmasının ardından, yıllık gelir tahminlerini artırdı.

Capcom’un vurguladığı önemli noktalardan biri, 70 dolarlık ilk oyunu olan ve geçen ay piyasaya sürülen Dragon’s Dogma 2’nin, çıkışından bu yana 2,5 milyonun üzerinde satış gerçekleştirmesi oldu.