Capcom’ın bir başka hiti: Dragon’s Dogma 2’ye olan hayranlık gazeteciler arasında paylaşılıyor

Capcom’ın bir başka hiti: Dragon’s Dogma 2’ye olan hayranlık gazeteciler arasında paylaşılıyor

Orijinal üçüncü şahıs bakış açısına sahip olan, benzersiz eşlikçi sistemi ve ejderhalarla epik hikayesi olan Dragon’s Dogma adlı rol yapma oyununun çıkışından bu yana 10 yıldan fazla ve bir konsol jenerasyonu geçti. Başlangıçta Capcom tarafından yönetilen proje, Devil May Cry serisinin yaratıcısı tarafından yönetildi, büyük ticari başarıya ulaşmadı. Geliştiricilerin ve yayıncının 10 yıl boyunca sessiz kalması, dünya çapındaki birçok hayranın oyunun devamının hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğine inanmasına neden oldu ve yanıldıklarına sevindiler. Bu ay içinde Dragon’s Dogma 2’nin piyasaya sürüleceği ve eleştirmenlerin erken önizlemelerine göre “2024 Yılının Oyunu” unvanı için ana aday olacağı söyleniyor.

Birçok büyük oyun portalı, Dragon’s Dogma’nın devam oyunu hakkındaki görüşlerini yayınlamaya başladı. Yaklaşık beş saat süren oyunun geçişi sırasında tam bir inceleme ve tüm oyun içeriğinin analizi için yetersiz olduğunu kabul ediyorlar. Ancak gördükleri şey onları tamamen heyecanlandırdı.

Dragon’s Dogma 2 hakkındaki tüm önizlemelerde, oyun en övgü dolu sıfatlarla tanımlanıyor ve “Yılın Oyunu” ödülünü kazanması tahmin ediliyor. Eleştirmenlere göre Capcom, bir kez daha bir hit yapmayı başardı ve bu sefer RPG alanında. Eleştirmeler derin savaş sistemi, mükemmel grafikler ve başından itibaren erişilebilir açık dünya haritasını vurguluyorlar.

İlk defa görmemiz gereken Dragon’s Dogma’nın mükemmel versiyonu.

— diye yazıyorlar.

Önizleyen yazarlara göre, Dragon’s Dogma 2, önceki konsol jenerasyonundan bir devam oyunu olarak algılanmamalı. Oyunda birçok mekanik yeniden yapılandırıldı ve birçok öğe gelişmişti, ki bunlar ilk oyunda bile harikaydı.

Dragon’s Dogma 2, 22 Mart’ta PC ve oyun konsollarında piyasaya sürülecek ve yakında bir demo sürümü de çıkabilir.