Capital Wasteland Team, Fallout 4 için The Pitt’in bir yeniden yapımının atmosferik bir teaserını sundu.

Capital Wasteland Team, Fallout 4 için The Pitt’in bir yeniden yapımının atmosferik bir teaserını sundu.

Fan ekibi Capital Wasteland Team, Fallout 4 için gelecek küresel modifikasyon The Pitt‘in teaser fragmanını yayınladı. Bu modifikasyon, birçok oyuncu tarafından oyun için en iyi eklentilerden biri olarak kabul edilen Fallout 3’ün yeniden yapımıdır. Orijinal DLC’nin hikayesi Pitts adında bir şehre odaklanmaktadır, bu şehir zalim lider Ashur önderliğindeki köle sahipleri tarafından yönetilmektedir. Pitt’e bir köle olarak giden kahraman, şehri tehdit eden sadece bu bölgede bulunan korkunç mutantlar olan troglarla karşılaşır.

Teaser fragman, ölü şehrin etkileyici manzaralarını ve ayrıca Nate’i (not: Fallout 4’ün erkek karakteri) raiderlar ve troglarla otomatik balta yardımıyla savaşırken göstermektedir. Takımın yorumlarına göre, Fallout 4 protagonstinin Fallout 3 eklentisi olaylarına katılmasının nedeni, Orijinal Yolcu, Fallout 3 protagonisti Pitt’i ziyaret etmediği içindir (ancak hikaye bunu neredeyse hiç etkilemeyecek). Bununla birlikte, Fallout 3‘ün tam bir yeniden yapımı yayınlandığında, bu tür detaylar göz ardı edilecek.

Ekip, 3 Şubat’ta tam oyun içi oynanışı sunmayı vaat ederken, yayın yıl sonuna kadar gerçekleşecek. Şu anda ekip, Point Lookout eklentisinin tam bir yeniden yapımını zaten yayınladı, bu eklentiyi sitemizden indirebilirsiniz.