Cassiopeia ct, Cassiopeia Counter, Cassiopeia Counterları – Cassiopeia’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Cassiopeia ct, Cassiopeia Counter, Cassiopeia Counterları – Cassiopeia’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Cassiopeia Counter

Cassiopeia Counter

Cassiopeia counter (Cassiopeia ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Cassiopeia Yılanın Şefkati; Cassiopeia, başkalarını kötücül iradesine yönlendirmeye çalışan ölümcül bir yaratıktır. Noxus’lu asil Du Couteau Ailesi’nin en küçük ve güzel kızı olduğu zamanlarda, kadim güç arayışı içinde Shurima’nın altındaki mahzenin derinliklerine girdi. Orada karşılaştığı korkunç mezar muhafızı tarafından ısırıldı. Bedenine giren zehir onu engerek benzeri bir avcıya dönüştürdü. Kurnaz ve çevik, Cassiopeia şimdi gecenin perdesinin altında sürünüp, düşmanlarını bakışlarıyla taşa çeviriyor.

Öncelikle LoL karakteri Cassiopeia’nın yeteneklerini hatırlayalım.

Cassiopeia Yetenekler

Yılanın Lütfu
Cassiopeia seviye başına Hareket Hızı kazanıyor, ancak Çizme eşyalarını satın alamaz.

Zehirli Patlama
Cassiopeia kısa bir gecikmeden sonra Zehir ile bir bölgeyi patlatır ve bir düşman şampiyonuna vurursa yüksek Hareket Hızı verir.

Zehir
Cassiopeia içinden ortaya çıkan zehir zehir, düşmanlarını yavaşlatır, yere saplandırır ve bir miktar hasar veriri. Yere saplanan düşmanlar, Hareket kabiliyetlerini kullanamazlar.

İkiz Diş
Cassiopeia, Zehirli hedeflere verilen hasarı arttırıp, verilen hasarın bir miktarı için onu iyileştiren bir saldırıyı sağlar. Hedef bu saldırıdan ölürse, Cassiopeia Mana’yı geri kazanır.

Taşlaştıran Bakış
Cassiopeia gözlerinden büyülü bir enerji salgını saçar, önünde duran herhangi bir düşmanı sersemletir ve sırtları dönük olanları yavaşlatır.

Cassiopeia Counterlar’ına (Cassiopeia ct) bir göz atalım.
Cassiopeia ct, Cassiopeia Counter, Cassiopeia Counterları:

Cassiopeia’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Cassiopeia'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Cassiopeia’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Cassiopeia'ya Karşı Kötü Olan Rakipler