Castlevania Serisinden Simon Belmont, V Rising’de Vampir Oyunculara Meydan Okuyacak

Castlevania Serisinden Simon Belmont, V Rising’de Vampir Oyunculara Meydan Okuyacak

Stunlock Studios stüdyosu Konami ile işbirliği içinde V Rising adlı vampir temalı hayatta kalma rol yapma oyunu için Castlevania Mirası adlı ortak içeriği duyurdu. Oyunun erken erişimden çıkışıyla birlikte 8 Mayıs’ta yayınlanacak.

“Castlevania’nın büyük hayranlarıyız, bu yüzden kendi oyunumuzda Castlevania için özgün içerik oluşturma fırsatı, gerçekten hayalimizin gerçeğe dönüşmesidir,” dedi Stunlock Studios’un Genel Müdürü Ricard Frisegard. “Konami’den dostlarımıza içtenlikle teşekkür etmek istiyorum, Castlevania’yı V Rising evrenine taşıma fırsatı verdikleri için. Bizim için bu, onların oyunlarına duyduğumuz sevgi ve çabalarımızı bu işbirliğine yönlendirmek için bir fırsattı ve 8 Mayıs’ta bu konuda kendi gözlerinizle görebilecek olmanıza sabırsızlanıyoruz!”

Güçlü Belmont Klanı kahramanı Simon Belmont, tüm vampir soyuna meydan okuyor. Efsanevi Vampir Katili ve kutsal silahların utanç verici cephaneligiyle hiçbir gece avcısı, onun Varadoran’a karşı yapılan haçlı seferine dayanamaz. O’nu yendiğinizde, tamamen yeni bir silah olan ve vampir avcısının zarafet ve hassasiyetini yansıtan yeni savaş becerilerini barındıran bir kamçı’nın sırlarını keşfedin!

Tüm vampirler Belmont’un varisiyle karşı karşıya gelerek savaş becerilerinizi test edebilecekler, ancak Castlevania ruhuna tamamen dalmanıza olanak tanıyan ek fırsatlar da mevcut olacak. Castlevania Legacy of Castlevania Premium Pack adlı kozmetik indirilebilir içerik, oyuncuların klasik Castlevania estetiğinden ilham alan kendi kalelerini inşa etmelerine izin verecek. Daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak!

V Rising zaten erken erişimde ve Steam aracılığıyla PC’ler için mevcut, tam sürümü ise 8 Mayıs’ta yayınlanacak. PlayStation 5 sürümü ise 2024 yılında piyasaya çıkacak.