CD Projekt RED, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty geliştirme hakkında PAX East 2024 fuarına katılacak

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty geliştirme hakkında PAX East 2024 fuarına katılacak

Cyberpunk 2077 için 2.11 güncellemesinin yayınlanmasının ardından CD Projekt RED, Phantom Liberty genişletmesinin geliştirilmesiyle ilgili bir panelle PAX East 2024 fuarına katılma planları yapıyor.

CD Projekt RED’in “Kod, Ter ve Eğlence: Nasıl Cyberpunk 2077 Phantom Liberty’i Yaptık” endüstri etkinliğinde, şu anda Cyberpunk Orion’un devamı üzerinde çalışan CD Projekt RED’den Gabriel Amatangelo, Pavel Sasko, Igor Sarjinskiy, Sarah Grümmer ve Kasper Nepokolchitsky yer alacak.

Panelden tüm katılımcılar Phantom Liberty’nin geliştirilmesiyle ilgili yeni ve ilginç bilgiler öğrenebilecekler, Cyberpunk 2077 hayranları ise V ve Johnny Silverhand’in bilim kurgu macerasının genişletme kökenleri hakkında yeni ayrıntıları öğrenme şansı bulacaklar. Ancak bu panelin temel amacı, Phantom Liberty genişlemesinin geliştirilmesi sırasında karşılaşılan büyük zorlukları aşmak ve Cyberpunk 2077’nin başarısız başlangıcından sonra geçilen uzun ve zorlu kefarete ulaşmak için geliştiricilere ve içerik oluşturucularına gerekli tüm araçları vermek için CD Projekt RED’in nasıl başardığını anlamak.

CP2077 Phantom Liberty’nin geliştirilmesine adanmış detaylı ve arka plan etkinliği, yerel saatle 23 Mart’ta Boston Fuar Merkezi Ana Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.