Fallout 4 Serisinin Yaklaşmasıyla Daha da Popüler Hale Geliyor

Fallout 4 Serisinin Yaklaşmasıyla Daha da Popüler Hale Geliyor

Yakında yayınlanacak Fallout dizisi, ilk sızan karelerden itibaren oldukça umut verici görünüyordu ve resmi karelerin ve fragmanların ortaya çıkmasıyla ilgisi daha da arttı. Ve görünüşe göre, bu, oyun topluluğunda da yankı buldu.

TrueAchievements’dan gelen yeni bir rapora göre, 2,4 milyon Xbox hesabından toplanan veriler temel alınarak, son zamanlarda Fallout 4’ün popülaritesinde keskin bir artış gözlemlendi. 7 Mart’ta son fragman yayınlandıktan sonra Bethesda’nın yıkık dökük dünyasına geri dönmek isteyen oyuncu sayısı %33 arttı. Ve şimdi, dokuz yıl sonra çıkışından sonra, oyun tekrar Xbox’ta en çok oynanan 40 oyun arasına giriyor. Fallout 76’da da bir artış gözlemleniyor, ancak daha küçük düzeyde, yaklaşık %6 kadar.

Steam’deki dinamiklere göz atarak (SteamDB verilerine göre), burada da artış olduğu görülüyor, ancak çok belirgin değil. Buna göre, Fallout 4’ün fragmanı yayınlandıktan dört gün sonra, en fazla eş zamanlı oyuncu Ağustos 2023’ten bu yana kaydedildi.

Şüphesiz, Fallout 4 oyuncu sayısındaki etkileyici artışı yaklaşan diziyle bağdaştırmak için tüm nedenler var, çünkü bu zengin bir hikayeye sahip tam teşekküllü bir tek oyunculu oyundan bahsediyoruz. Fallout evrenine aşina olmak isteyenler için dizi dünyasına dalmadan önce mükemmel bir seçenektir. Diğer yandan, Fallout 76 devasa bir proje: 16. sezon ve uzun zamandır beklenen Atlantic City güncellemesi 26 Mart’ta çıkacak, bu yüzden birçok oyuncu yeni içeriğe hazırlanabilir.

Fallout dizisinin tüm 8 bölümü 11 Nisan’da Amazon Prime’da yayınlanacak.