Çiftlik Bank’ın ‘Tosun’u Mehmet Aydın Uruguay’da Ferrari’siyle Görüntülendi

Çiftlik Bank’ın ‘Tosun’u Mehmet Aydın Uruguay’da Ferrari’siyle Görüntülendi

Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın

Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın

El Observador gazetesi, Uruguay‘a kaçan Mehmet Aydın‘ın Malvin Norte’deki evini haber yaparken Ferrari 458 Spider model aracının da kısa süre içinde gündem oluşturduğunu belirtti.

Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın, Türkiye’de 80 bin kişi dolandırdıktan sonra Güney Amerika ülkesi olan Uruguay’a kaçmıştı. Şimdilerde ise Uruguay’daki lüks yaşamı ile gazete sayfalarından eksik olmuyor.

El Observador gazetesi lakabı, “Tosun” olan Mehmet Aydın’ın Ferrari 458 Spider model arabasını haber yaparak otomobilin kısa süre içinde sosyal medyada gündem olduğunu belirtti.

Mehmet Aydın, 26 yaşında ve Malvin Norte‘de yaşıyor. Arabasının görüntüleri ise mahallledeki komşuları tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılıyor.

Gazete, ‘Tosun’un epey popüler olan arabasının 640 bin dolar değerinde olduğunu da belirtti. Yine gazetenin belirttiklerine göre, dolandırıcı ‘Tosuncuk‘ Uruguay’a gelince hemen ev ve yat aldı. Aldığı ev okyonus kıyısında bir villa iken henüz tam olarak yerleşemeyen Aydın, yatını ise 9 bin dolara kiraya vermiş.

Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın’ın Ferrarisi

El Observador, Mehmet Aydın’ın ayrıca Uruguay’da bazı şirketler satın aldığını da yazmış. Çiftlik Bank üyelerinden 500 milyon TL’den fazla para topladıktan sonra ülkeden kaçan Mehmet Aydın hakkında Türkiye, Uruguay‘dan iade istiyor.

Türkiye, Arjantin‘in başkenti Buenos Aires büyükelçiliğinden yardım isteyerek Mehmet Aydın’a kırmızı bültenle arama emri çıkardı. Buenos Aires aracılığıyla yapmasının sebebi ise Türkiye’nin Uruguay’da büyükelçiliği olmadığı içindir.

Kaynak: 1