Cities: Skylines, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Cities: Skylines, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Skylines Paradox Interactive tarafından yayınlanmış şehir kurma video oyunu Cities: Skylines, 10 Mart 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürüldü. Açık dünya şehir kurma simülasyonu oyunu olan Cities: Skylines, tüm zamanların şehir kurma video oyunlarında her zaman ilk sırada yer almıştır. Oyunseverler tarafından oldukça sevilen şehir kurma video oyunu, evrensel anlamda en çok oynanan oyunlardan biri olmayı başarmıştır.  

Her hafta birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak oyunseverlere sunan Epic Games, önümüzdeki hafta da açık dünya şehir kurma simülasyonu oyunu olan Cities: Skylines'ı ücretsiz olarak sunmayı hedefliyor. 

Cities: Skylines, şehirler inşa etmek ve geliştirmek için strateji/simülasyon oyunlarımızdan biridir. Adından da anlaşılacağı gibi, ana odak noktamız sivil havacılık. Daha doğrusu oyunda çok gelişmiş bir ulaşım sistemi var ve lojistik oyunun bel kemiğidir diyebiliriz. 

Oyunda şehrimizin başkanı ve tek yöneticisi olarak şehrimizde ne yapılacağı ve nasıl yapılacağı konusunda tüm yetki bizde. Ayrıca, oyunda sağlanan farklı mod desteği nedeniyle zorluk seviyesini seçmek tamamen oyuncuya kalmıştır.