Elder Scrolls Online Geliştiricileri, Oyunun 10. Yılını Büyük Bir Ek Paket ve Diğer İçeriklerle Kutluyor

Elder Scrolls Online Geliştiricileri, Oyunun 10. Yılını Büyük Bir Ek Paket ve Diğer İçeriklerle Kutluyor

Bethesda Softworks’ın The Elder Scrolls adlı kült RPG serisi, 2014 yılında ilk kez MMO türünü fethetmeye başladı. İlk başta bu girişim büyük bir başarı elde etmedi, ancak geliştiriciler düzenli güncellemeler ve yeni içeriklerle durumu değiştirmeyi başardı. The Elder Scrolls Online uzun ve oldukça zorlu bir gelişim sürecinden geçti ama bugün haklı bir şekilde 10. yılını kutluyor. Projenin yazarları, projenin hem yeni başlayanlarını hem de deneyimli veteranlarını memnun edecek özel bir promosyon hazırladılar.

The Elder Scrolls Online’ın resmi yıl dönümü kutlamaları bu yıl nisan ayında başlayacak, ancak promosyonu bir ay önce yapmaya karar verdiler. Bugünden itibaren oyunda günlük olarak giriş yaparak değerli ödüller kazanma fırsatı sunulacak. Bu etkinlik sırasında oyuncular değerli oyun içi eşyalar, çabalar mühürleri, eşsiz binicilik hayvanları ve çok daha fazlasını kazanabilecekler. Giriş için en büyük hediye ücretsiz The Elder Scrolls Online: Orsinium eklentisi olacak.

Oyuncular, The Elder Scrolls Online oyun sunucularına iki kez giriş yaparlarsa Orsinium eklentisine tam erişim elde edecekler. Epic Games’te oyunun kendisinin nedavu bulunduğunu düşünürsek, bu oyunun bir eklentisine daha ücretsiz erişmek zor olmayacaktır.

Eklenti, sizi Orsinium’un uzun süredir terkedilmiş orkların başkenti keşfetmeye götürecek, burada klan çekişmeleriyle dolu epik bir hikaye sizi bekliyor olacak. Orsinium DLC’si size Rotgar bölgesine, görevlere, dünya patronlarına, genel zindanlara, kazılara ve çok daha fazlasına erişim sağlar, ayrıca (ne yazık ki) ünlü Maelstrom Arena’ya ek olarak hikaye hattına erişim sağlar.

Eğer zaten Orsinium’a erişiminiz varsa, geliştiriciler size Scions of Ithelia adlı benzersiz bir set hediye etmeyi taahhüt ediyorlar, bu da sizi oyun paketi DLC’ye, Ashbone Sabre Cat binicilik hayvanına, Ashbone Echalette evcil hayvana ve beş taç deneyim kitabına erişim sağlar.