Clash of Clans Nisan Güncellemesi 30vs30 Ligi Ekliyor

Clash of Clans Nisan Güncellemesi 30vs30 Ligi Ekliyor

Clash of Clans takım oyunu etrafında tasarlanmış eğlenceli bir mobil oyundur. Bu nedenle, oyun için en son güncellemenin, oyuncuların 30vs30 modunda savaşabilecekleri yepyeni bir Lig’i tanıtması kimseyi şaşırtmamalıdır. İşleri daha da iyi hale getirmek için oyun geliştiricisi ayrıca, Klanları yeni lig için sıraya girmeye ve rakiplerini yenmeye teşvik etmek için tüm Lig ödüllerini yeniliyor.

1 Nisan Şakası Değil

Öncelikle, herkesin bunun 1 Nisan Şakası olmadığını bilmesini isteriz. Güncelleme bugün yayınlanıyor olsa da (1 Nisan), Supercell hiç olmadığı kadar ciddi. Aslında, bir Supercell geliştiricisi olan Darian, yeni güncellemenin bugün getirdiği tüm özellikleri açıklamak için topluluk forumlarına katıldı, böylece oyuncular bunun sadece bir şaka olmadığını anladılar.

 

Yeni Lig

Daha önce belirttiğimiz gibi oyun, oyuncuların 30vs30 modunda savaşabilecekleri yepyeni bir Lig sunacak. İşte Supercell’den Darian’ın yeni lig hakkında söyledikleri:

“Klan Savaşı Ligleri, Klanların yeteneklerini test edebilecekleri ve nihai Klan’ın küresel sahnede olduğunu kanıtlayabilecekleri rekabetçi bir ortam anlamına geliyor. Bu rekabetçi ruhu teşvik etmek için, Klanınızın belirli bir Lig’deki performansına dayanan Lig Madalyası ödüllerini yeniden yapılandırdık. Her ligde kazanabileceğin maksimum Madalya olacak; bununla birlikte, kazanacağınız maksimum kazancınız o ligde bireysel olarak kaç Yıldız kazanacağınıza bağlı olacaktır. ”

 

Yeni Liderlik Tablosu

“Güncelleme ile, her Lig sezonunun sonunda bir oyun içi Liderlik Tablosu yayınlayacağız. Bu Liderler Klanınızın Şampiyon I grubunuzdaki pozisyonuna dayanan Şampiyon I Klanlarının sıralamasını, ardından Yıldızları kazanarak, Tiebreakers için Destruction %’sini destekliyor ” 

diye ekledi.