“Çocuklar” tekrar iş başında: Merakla beklenen 4. sezon fragmanı yayınlandı

“Çocuklar” tekrar iş başında: Merakla beklenen 4. sezon fragmanı yayınlandı

YouTube kanalı Prime Video’da uzun zamandır beklenen “Boys” dizisinin dördüncü sezonunun tam fragmanı nihayet yayınlandı. Dizinin yaratıcıları, sevilen karakterlerin kaderlerini hafifçe açığa çıkardılar.

Yeni bölümlerde, ölümün eşiğine gelmiş olan Billy Butcher’ın, nefret ettiği süper kahramanlarla bir kez ve herkesle hesaplaşmak için umutsuz bir çaba içine gireceğini göreceğiz. Ana silahı ise gizemli bir virüs olacak. Ancak Butcher planlarını oluştururken, kötücül Homelander da boş durmayacak – ortaklarına basit insanlara karşı daha acımasız ve insansız eylemler yapmaları konusunda itici güç olacak.

“Boys” hayranları, bu diziyi hayal etmek için vazgeçilmez olan ana oyuncuların hepsinin dördüncü sezonda geri döneceğini öğrenmekten mutlu olacaklar. Cazibeli Karl Urban yeniden Billy Butcher olarak karşımıza çıkacak, Jack Quaid ise Hughie Campbell rolündeki eğlenceli performansıyla bizi memnun edecek, Anthony Starr yine ekranın karizmatik Homelander karakterini başarıyla canlandıracak. Erin Moriarty, Laz Alonso ve Karen Fukuhara olmadan da olmaz. Ayrıca yeni sezonun önemli rollerinden birini Jeffrey Dean Morgan canlandıracak.

Dördüncü sezonun prömiyeri 13 Haziran’da yapılacak.