CoD: Modern Warfare Sezon 2 Güncellemesi 100GB!

CoD: Modern Warfare Sezon 2 Güncellemesi 100GB!

    Şu an oyun piyasasının en popüler oyunlarından birisi olan Call of Duty: Modern Warfare için Sezon 2 güncellemesi geldi. Oyuna güncellemeyle birlikte gelen haritaların yeni versiyonları ve daha birçok yeniliği barındırmasından dolayı güncelleme boyutunun çok yüksek olacağı düşünülüyordu. Ancak güncellemenin dosya boyutu, indirilen platformları bağlı olarak 100GB’a kadar çıkabiliyor.

    Oyuncuların uzun zamandır bekledikleri bu güncellemenin bu kadar yüksek boyutlu olması oyuncuların sosyal medya da büyük tepkisini çekti ve hayal kırıklığına uğradılar. Oyunun yapım yönetmenliğini üstlenen Paul Haile, yayınladıkları güncellemenin boyutunun yüksek olmasından dolayı oyunculardan özür diledi. Ayrıca bu konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Paul Haile, yayınlanan sezon 2 güncellemesiyle birlikte Call of Duty: Modern Warfare’in genel olarak dosya boyutunu az da olsa azaltan varlık paketleri içerdiğini söyledi. Bunun yanı sıra oyunculara daha iyi bir disk alanı yönetimi sunmak amacıyla da verilerin dosyalarını değiştiren yeniliklerde bulunuyor.

    Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları ilerleyen süreçlerde yayınlanacak güncellemelerle birlikte bilgisayarlarında depolama yeri açmak için yüklenebilecek DLC paketlerini seçebilecekler. Yani oyuncular, Halo: The Master Chief Collection oyununda da bilindiği üzere genel dosya boyutunu yönetebilecekler ve istedikleri içerikleri indirebilecekler. Ancak Haile, önümüzdeki günlerde gelecek olan DLC yönetim sisteminin yalnızda konsollarda kullanabileceğini belirtti.

    Yayınlanan sezon 2 güncellemesiyle birlikte iki oyunculu haritalar, Ground War haritaları ve Gunfight haritaları gelmiş oldu.