CoD: Modern Warfare ve Warzone Yama Notları Belli Oldu – 18 Mayıs Güncellemesi

CoD: Modern Warfare ve Warzone Yama Notları Belli Oldu – 18 Mayıs Güncellemesi

Call of Duty: Modern Warfare ve battle royale oyunu Call of Duty: Warzone için son yama, yeni haritalar, denge ayarlamaları ve bir dizi değişikliği içeriyor. 18 Mayıs güncellemesi artık PS4, Xbox One ve PC'de mevcut, ancak güncelleme boyutu biraz yüksek. Xbox One'da 30.86 GB boyutunda olan güncelleme, PC ve PS4'te ise aynı boyutta. Ancak, Modern Warfare değil, yalnızca Warzone oyunu yüklüyse, güncelleme boyutu daha küçük olacaktır. Infinity Ward, aşağıda görebileceğiniz güncelleme için yama notlarını yayınladı.

Güncelleme birçok yeniliği barındırıyor. Bunlardan en dikkat çekenleri ise eklenen haritalar ve bulunan haritalarda yapılan denge ayarları. Bildiğiniz üzere güncellemenin Modern Warfare'a eski bir Modern Warfare 3 haritasını içerdiğini haberini sizlerle paylaşmıştık.

Bunlara ek olarak, Call of Duty Donow yardım kuruluşu için “Korkusuz” adlı yeni bir DLC paketi mevcuttur ve tüm gelirler gazilerin iş bulmasına yönelik bağışlanmaktadır. Spec Ops ayrıca yalnızca kafadan vurma ve daha fazla özel varyantları içeren “Değiştirilmiş” görevlerle dolu yeni bir moda sahip olur.

Call of Duty: Warzone battle royale modu, bu güncelleme ile oyuncuların Satın Alma İstasyonları aracılığıyla yağme veya satın alma ile bulabilecekleri bir Zırh Kutusu da dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik ekliyor. Bu kutu, tüm ekibinizin zırhını yeniler, böylece savaş alanında daha başarılı olabilirsiniz. 

18 Mayıs güncellemesi, oyuncuların harita dışındaki noktalara erişmesine izin verebilen bazı hataları da düzeltiyor. Warzone'da Gulga'daki oyuncuları tüm maç boyunca etkileyen bir hata da bu güncelleme ile düzeltildi.

Bazı silah dengelemeleri de bulunmaktadır. FAL ve SCAR silahları artık nişan alma süreleri azaldı, keskin nişancı tüfeği kullanırken nefesini çok uzun tutma cezası azaltıldı. Ayrıca Holger 26'nın da geri tepmesi önemli oranda azaltıldı.