CoD: Warzone Competition World Series Of Warzone 1,2 Milyon Dolarlık Ödül Havuzuna Sahip

CoD: Warzone Competition World Series Of Warzone 1,2 Milyon Dolarlık Ödül Havuzuna Sahip

Oyunun başarılı ilk yılının ve üçüncü sezonunun başlamasının ardından Activision, Call of Duty: Warzone için bir turnuva serisi duyurdu . World Series of Warzone adlı seri, dört ayrı etkinliğinde toplam 1,2 milyon dolarlık bir ödül havuzu sunacak ve hem rekabetçi Call of Duty sahnesinin önde gelen isimleri hem de normal oyunculara sahip olacak.

World Series of Warzone (WSOW olarak da bilinir) yalnızca Kuzey Amerika veya Avrupa bölgelerinden oyuncuları içerecektir. Oyunlar özel lobilerde sunulacak ve ikili veya üçlü maçlardan oluşacak. Üçlü bir yarışma olan ilk maç 23 Haziran'da yapılacak ve sadece Kuzey Amerikalı oyunculardan oluşacak. Bu etkinlikte 200.000 $ 'lık ödülden paylarını almak için toplam 50 üçlü takım yarışacak.

Normal etkinliklerin yanı sıra, Captain's Cup turnuvaları da WSOW'un bir parçası olacak. Bu yan yarışmalarda, kaptanlar 100.000 $ 'lık ödül havuzunun bir parçası için mücadele etmek üzere kendi üçlü takımlarından oluşan kendi takımlarını (toplam 10 tane) hazırlar.

Bu turnuvada profesyonel Call of Duty oyuncuları yer alacak olsa da Activision, şapkasını ringe atma becerisine sahip olduğunu düşünen herkesi cesaretlendiriyor. Oyuncular, Gamebattles'ta turnuva serisinin ilk elemesine kaydolabilir . Eleme turnuvası trio formatında olacak ve 24 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Bu etkinliğin kazanan kadrosu WSOW: Trios turnuvasına davet edilecek.

Warzone'un hile yapanlar ve çeşitli istismarlar geçmişi düşünüldüğünde , herkese böyle bir turnuva açmak tehlikeli bir seçim gibi görünüyor. Ancak Activision, herhangi bir etkinlikten önce tüm katılımcıları tarayacağını belirtti. WSOW için bir duyuru gönderisinde , “Activision hesaplarının iyi durumda olduğundan emin olmak için tüm katılımcıların kapsamlı ve dahili bir Activision güvenlik kontrolünden geçmeleri gerekecek” yazıyor . Bu ön kontrolü geçen ancak daha sonra “rekabetçi dürüstlük standartlarını” ihlal eden herkes, Activision'ın sponsor olduğu herhangi bir Warzone etkinliğinden men edilecektir.