Control Sistem Gereksinimleri

Control Sistem Gereksinimleri

Control

Control

Control, Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından yayınlanan yaklaşan bir doğaüstü aksiyon-macera video oyunudur. Oyun, gerçek bir Amerikan devlet kurumu olan Federal Kontrol Bürosu (FBC) etrafında dönerek gerçekliğin yasalarını ihlal eden olayları içerme ve inceleme görevini üstlenir. Büro’nun yeni Direktörü Jesse Faden olarak oyuncular, FBC’nin paranormal New York merkezi Oldest House’u keşfediyorlar.

Remedy’nin önceki projeleri gibi, Control de üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır ve ilk olarak şirketin önceki ismi Quantum Break’te kullanılan Remedy’nin tescilli Northlight Motoru kullanılarak inşa edilir. Jesse Faden gibi, oyuncular farklı savaş uygulamalarıyla çeşitli biçimlerde uyarlanabilen doğaüstü bir silah olan Service Weapon’ı kullanırlar. Service Weapon’a ek olarak Jesse, telekinezi, havaya kaldırma ve belirli düşmanları kontrol etme yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli doğaüstü yeteneklere sahiptir. Service Weapon ve Jesse’nin yetenekleri, Jesse’nin enerjisini kullanır ve kullanımlarında bu bir dengeyi gerektirir. Service Weapon oyun boyunca bir yetenek ağacı aracılığıyla geliştirilebilir; Yeni güçler kazanmak için oyuncular, Oldest House’un her yerine gizlenmiş olan doğaüstü güçlerin uygulandığı sıradan eşyalar gibi çeşitli Güç Nesnelerini tespit etmelidir.

Control için PC’nin özellikleri, oyunun Epic Games Store sayfasında açıklandı. Oyun için minimum gereksinimler o kadar yüksek değil, bu nedenle normalde oyun oynamak için kullandığınız makine ise, PC’nizde Control’ü çok fazla sorun olmadan kullanabileceksiniz.

Control Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 64 bit
 – İşlemci: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 3 1300X veya daha iyisi
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD RX580 veya daha iyisi / Işın İzleme için; GeForce RTX 2060
 – DirectX: Sürüm 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 10, 64 bit
 – İşlemci: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 7 2700X veya daha iyisi
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1080Ti / AMD Radeon VII veya daha iyisi / Işın İzleme için; GeForce RTX 2080
 – DirectX: Sürüm 11/12