Corpse Party 2: Darkness Distortion’ın çıkış tarihi ve platformları açıklandı.

Corpse Party 2: Darkness Distortion’ın çıkış tarihi ve platformları açıklandı.


Xseed Games ve Mages, Corpse Party II: Darkness Distortion’un çıkış tarihini duyurdu.

Resmi web sitesine göre, yaklaşan korku türündeki macera oyunu 28 Ağustos’ta piyasaya sürülecek. Ana sayfadaki resme birkaç saniyeliğine göz attığınızda çıkış tarihini öğrenebilir ve oldukça ürkütücü illüstrasyonları görebilirsiniz.

Duyuruyla birlikte, Corpse Party 2: Darkness Distortion’un PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürüleceği de doğrulandı.

Fragmanda, Corpse Party II’nin “korkunç bir geçmişe sahip” bir hastanede geçeceği belirtiliyor. Korku türündeki bir oyun için uygun olmayacak bir yer olurdu sanırım, eğer öyle bir şey olmasaydı.

Hikaye, Ayame’s Mercy adlı şehir efsanesi ve sözde ritüeli etrafında dönecek, bu ritüel uygulayanları kaybolmaya zorluyormuş.

Sonra birkaç oyun oynama görüntüsü göreceğiz ve Corpse Party II: Darkness Distortion’ın piksel sanatını önceki Corpse Party oyunlarından vazgeçerek tamamen 3D’ye odaklandığı anlaşılıyor.

Son olarak, fragmanda bize bu hastaneden “asla ayrılmayacağımız” tehdidi savruluyor. Corpse Party 2: Darkness Distortion, daha önce çıkan Corpse Party 2: Dead Patient’ten farklıdır ve önceki Corpse Party oyunlarının remake’i veya yeniden düşünülmesi değildir.

Aksine, fragman açıklamasında “yeni karakterler, yeni ortam, yeni korkunç lanet ve tamamen yeni bir görünüm” olacağı belirtiliyor.

Garip bir şekilde, fragmanda sadece “2024 sonbaharı” çıkış tarihi belirtiliyor, web sitesindeki tam tarih değil. Umuyoruz ki 28 Ağustos tarihi doğrudur.

Corpse Party 2: Darkness Distortion, PC, PS4 ve Nintendo Switch platformları için 28 Ağustos’ta (veya gerçekten 2024 sonbaharında) piyasaya sürülecek.