Corsair i500 – Şık ve Kompakt Bir Kasada Güçlü Bir Bilgisayar

Corsair i500 – Şık ve Kompakt Bir Kasada Güçlü Bir Bilgisayar

Corsair bugün en güçlü bilgisayarını ONE i500 adı altında tanıttı, küçük form faktöründe olağanüstü performans vadeden mini PC serisinin en iyisi.

Bu mini PC, tam boyutlu bir masaüstü bilgisayardan %30 daha küçüktür, ancak Intel i9-14900K işlemci ve Nvidia RTX 4090 grafik işlemcilerini destekleme konusunda hiçbir zorluk yaşamaz. Ayrıca, Corsair ONE ORIGIN Edition versiyonu, 192 GB DDR5 belleğe ve 24 TB’a kadar dahili depolama alanına kadar çalışabilir. Bu bilgisayara ayrıca yakalama kartları, ağ kartları, ses kartları vb. da takılabilir. Bu sistem ayrıca Nvidia RTX 4080 SUPER ile de kullanılabilir.

Corsair ONE i500, Wood Dark ve Wood Bright stillerinde mevcuttur. Bu seçenekler, bu mini PC’yi çoğu modern sistem konfigürasyonuna uygun hale getirir. Sistem, işlemci ve ekran kartı için sıvı soğutma ile donatılmıştır, bu da bu bilgisayarı, geleneksel soğutma çözümlerine sahip benzer bilgisayarlardan “belirgin derecede daha sessiz” hale getirir. Bu boyuttaki daha güçlü bir donanıma sahip bir PC oluşturmak gerçekten zordur. Corsair bu sistemi gerçekten sağlam bir şekilde geliştirmiştir.

Bu mini PC’ye altı monitöre kadar bağlanabilir. Bu sistemin grafik işlemcisine dört monitör, anakartına ise iki monitör bağlanabilir.

Yapay zeka olsun veya oyunlar olsun, bu sistem küçük form faktöründe olağanüstü performans vaat ediyor. Yeni Corsair ONE i500 sistemi, Corsair internet mağazasında mevcuttur.